Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Євген Левченко — про слова Анатолія Дем’яненка на захист Павелка: «Коли вже цей цирк закінчиться?»

2023-02-24 13:42 Колишній півзахисник збірної України Євген Левченко прокоментував слова функціонера УАФ Анатолія Дем’яненка. Євген Левченко «Коли вже ... Євген Левченко — про слова Анатолія Дем’яненка на захист Павелка: «Коли вже цей цирк закінчиться?»

Колишній півзахисник збірної України Євген Левченко прокоментував слова функціонера УАФ Анатолія Дем’яненка.

Євген Левченко

«Коли вже цей цирк закінчиться? Анатолій Дем’яненко: «Ворог розраховує за відсутності Павелка в УЄФА пом’якшити санкційну політику щодо росіян», — написав Левченко на своїй сторінці в мережі Twitter.

Кращий коментар

auto-aleks145
Алекс Кучад - Эксперт
24.02.2023 16:54
Нажаль, наші легенди футболу, в житті після футболу, не завжди можуть стати тими людьми за яких може бути не соромно. Ось вам "живий" приклад - Анатолій Дем'яненко. Та хіба тільки він? Багатьом легендам повино бути соромно, що великі гроші змінили їх правильну "орієнтацію" - зараз вони "підспівують", та приймають рішення свого "друга" павелко, людини дуже далекої від футболу! Все вони бачать та розуміють, що футбол України йде та розвивається не тим шляхом! Але брудні гроші від павелка перемагає їх розум, чесність та принциповість! Своє ім'я "легенда" вони здобули своєю працею та завоювали довгою роботою на благо клубу та України! А ось втратили все це за одну мить...

Читати всі коментарі (28)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть