Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
A.S.S.
Имя:
Олександр Стадник
Статус:
Старожил (875 комментариев)
Любимые клубы:
Динамо Киев
Зарегистрирован:
07.10.2010 12:50
Карма:
3434
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • Футбол і лижі.

      A.S.S. Олександр Стадник (A.S.S.)

      17.09.2022, 08:08

      Нинішня гра київського "Динамо", а особливо нерозуміння того, що відбувається, про що ми неодноразово чуємо в інтерв'ю як гравців, так і тренерського штабу та керівництва клубу нагадує старий віршик - " стою на асфальті в лижі обутий, чи лижі не їдуть, чи я їб...тий“ ))) Вибачте друзі, але, на жаль, наразі це все, що можна скзати про сьогоднішній стан команди.

    • 1

      Про "великих" і "відомих". Коротко.

      A.S.S. Олександр Стадник (A.S.S.)

      10.10.2021, 14:13

      Ну, блін, знову повилазили "великі і відомі експерти". Кевлічі, Гецки, Левченки і " прочие Франкови". То їм малюнок гри не подобається, то розвитку в майбутньому не бачать, то Циганков з розвернутою головою грав... Жаба давить, чи не на тих поставили?)) Таке враження, що всі гравці, разом з тренерами, їм у борщ плюнули.)))

    • 1

      Дуже короткий огляд матчу "Маріуполь" - "Шахтар".

      A.S.S. Олександр Стадник (A.S.S.)

      18.09.2021, 23:19

      Мені цікаво, чи всім футболістам "Маріуполя", які були сьогодні на полі вже виповнилось 18, що їм дозволили зніматись в "порно"?)) Здалося, що навіть молодший Маркевич ніяковів, дивлячись на поле.)

    • 59

      Про підтримку національного свиноводства.

      A.S.S. Олександр Стадник (A.S.S.)

      25.08.2021, 08:25

      От я знаю людей, які зовсім не вживають сала. І не тому, що просто не люблять, а тому, що не можуть фізично - цей продукт викликає у них так званий "рвотний рефлекс". І, уявіть собі, приходять до них "щирі" і "справжні" українці, приносять кіло сала і кажуть - "сідай і їж, бо цим ти будеш сприяти розвитку національного свиноводства, чим допоможеш країні наповнити бюджет! Ригай, але їж!! Бо, інакше, ти не патріот України!"
      Уявили?!)) Якщо хто не зрозумів, то я про вболівання за "Шахтар" в єврокубках і про "очьочькі в копілочьку".)))

    • Шкурін чи Дуелунд - 2?

      A.S.S. Олександр Стадник (A.S.S.)

      15.08.2021, 08:07

      Друзі, можливо хтось щось знає і зможе пояснити причину. Вийшла людина і в трьох (нехай і товариських) матчах забила три голи. І все. Футболіст десь так пропав, що навіть на заміну на 90 - й хвилині не виходить. Може "бацька" через ОПЗЖ і старшого Суркіса попросив згноїти Шкуріна за критику білоруського режиму?) Тоді не здивуюсь, якщо його скоро викрадуть і вивезуть в Білорусь, або ще щось гірше. Перебільшую, звичайно, але абсолютний і повний ігнор футболіста дещо насторожує.

    • 22

      Переконайте мене в зворотньому.

      A.S.S. Олександр Стадник (A.S.S.)

      14.08.2021, 22:15

      Якщо я не правий, скажіть мені це аргументовано в "коментах". Бажано без матюків.))

      1. Я думаю, що перемога в сьогоднішньому календарному матчі з "Інгульцем" дала б команді набагато більший позитив, ніж тикання, вибачте "мордою в особисте г..." абсолютно розлабленим "Інтером".

      2. Якщо головним завданням ми бачимо чергове чемпіонство в Україні, (а тільки так має бути!

      Читать полностью →

    • 5

      Ейфорія, екстаз і реалії або "не очаровуйтесь і не будете розчаровані".

      A.S.S. Олександр Стадник (A.S.S.)

      04.07.2021, 08:18

      А, як на мене, ніякого суму і розпачі. Вони були після матчу з Австрією. А зараз просто сталось те, що мало статись - не більше і не менше. Давайте дивитись реально на речі. З групи ми не вийшли - нас звідти витягли за вуха тоді, коли більшість гравців, мабуть, вже подумки були на пляжах найкращих курортів світу.

      Читать полностью →

    • 14

      Підказка Шевченкові.

      A.S.S. Олександр Стадник (A.S.S.)

      24.06.2021, 07:26

      Склад на Швецію: Бущан Караваєв, Забарний, Попов, Миколенко Ярмоленко, Сидорчук, Шапаренко, Циганков, Безус Бєсєдін І будь, що буде! Ситуація безпрограшна. В разі перемоги - на коні, а в разі поразки все можна буде списати на нинішніх і бувших гравців "Динамо")))

    • "Група смерті"

      A.S.S. Олександр Стадник (A.S.S.)

      09.06.2021, 20:45

      Не можу зрозуміти, чому групу F всі називають "групою смерті". Мені здається, що враховуючи нинішній регламент - це найбільш передбачувана група, де три команди наберуть по 5 оч. і спокійно підуть далі. А порядок мість визначать по кількості забитих м'ячів збірній Угорщини. І перевагу тут матимуть німці, які з угорцями гратимуть останніми, тому зможуть вибирати собі суперника по 1/8.

    • 16

      Чи буде у збірної основний склад.

      A.S.S. Олександр Стадник (A.S.S.)

      03.06.2021, 23:39

      Це, звичайно, моя суб'єктивна думка, але мені здається що Шевченко до цієї пори не визначився з основним складом збірної. Мабуть, занадто багато сфер впливу. Вже зрозуміло, що суміш двох клубів + легіонери не вийде. Потрібно визначатись. Або "Динамо" + Малиновський, Зінченко, Яремчук і Ярмоленко з Зубковим, або ті ж, тільки з "Шахтарем". Вибирати, звичайно, тренеру і йому ж відповідати за результат, але дуже боюся, що на догоду всім переможе варіант змішування і основи ми так і не побачимо навіть на самому чемпіонаті. Тоді нас чекає повне фіаско.

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть