Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Надіємося???

2020-02-12 20:43 Коротко про гру фахівця та тренера: Михайличенко в черговий раз зганьбив наше ДК на зборах (Хайдук,БАТЕ ...

Коротко про гру фахівця та тренера:

Михайличенко в черговий раз зганьбив наше ДК на зборах (Хайдук,БАТЕ та якийсь там ТОБОЛ).Ось його фраза: Алексей Михайличенко: «Все идет по плану». Так може сказати лише такий недотренер з баранячим поглядом,як він.А що б робив на його місці МУДРИЙ,КОМПЕТЕНТНИЙ ТРЕНЕР?

?? Я вже не раз уявляв себе на містку ДК і впевнений на 100% ,що такої ганьби не допустив би. Я б тренував команду по тих пунктах,відповіді на які хотів би чути від Михайличенка,хоча навряд чи ми отримаємо від нього відповіді,бо він дуже гордовитий,злопам'ятний,має баранячу впертість і навряд чи "снизойдёт" до рівня вболівальників на цьому сайті...

1) Де обіцяна командна швидкість??? Чому команда,як грала раніше,-так грає і зараз практично всі ігри (в ЧУ,в ЛЄ,в ЛЧ )-стоячи,пішки та зрідка підтюпцем????? Маючи швидкісних атакуючих гравців (Циганков,Вербич,Цитаїшвілі,Де Пену,) -він не використовує їхні природні дані. Родрігес теж хороший гравець,але тренер не вміє з такими працювати.

2) Де обіцяне награвання основного складу на 2-му зборі з 7 ігор?????? В жодній з цих ігор команда не мала оптимального складу! А сьогодні в грі з якимось Тоболом був взагалі верх дебілізму тренерського складу! Навіщо передивлятися оту купу гравців,які навіть в заявку на ігри ЧУ не попадуть у 18 гравців??? Я би в кожній з тих 7 ігор награвав основу.Вже після 1-го збору було ясно,-на кого можна розраховувати з гравців. Кадірі-чудовий гравець,-по грі нагадує колишнього нашого А.Гусіна.Невже наші недотренери хочуть його позбутися???

3) Тактичні побудови на 2-х зборах НЕ ПРОГЛЯДАЛИСЯ!!! Було те саме,що ми сьогодні бачили у грі молодіжки,яка закономірно вилетіла з єврокубків. Поперечні передачі з часів Ріанчо нікуди не ділися.Дуже повільні стоячі перепасовки на своїй половині поля,постійні відкидки воротарам та вибивання м'яча останніми "світ за очі" або в аут. і наші вище перераховані "бігунки" залишаються на "голодному пайку"-вони змушені вертатися на свою половину поля за м'ячем..

4) Ряд гравців повинен покинути клуб або бути зданими в оренду.Найбільше розчарування,-це Шапаренко! Як тільки він втратив волосся(підстригся),-так втратив і свою гру! Практично ЖОДЕН !!! з гравців атаки не володіє сильним та точним ударом по воротах (крім де Пени,Циганкова-зрідка.). Андрієвський володіє хорошим сильним ударом,але практично не дають йому грати...Терміново продавати Кадара,Соля,Кендзьору,дати шанс Піваричу...

5) Як на мене,треба менше гравцям займатися зі штангою,а більше працювати з м'ячем. Відмазки тренерів про навантаження,важкі ноги,-не приймаються!.Ліверпуль грає кожні 2-3 дні,-ось де можна говорити про те,що гравці змучилися..

6) Що робить мудрий тренерський штаб,коли гравець(гравці) отримали ще в першому таймі жовті картки??? Все вірно,-готують термінові заміни,щоб гравці не отримали червоні картки!. Для нашого тренерського штабу це була,видно,новина.Бо були випадки(Кубок),коли вони могли ,але не зробили цього.І правий на 100% був Родрігес,який хотів це доказати Михайличенку і через те змушений покинути клуб..

Сумна картина в нашому ДК. за майже 20 років НІЧОГО НЕ МІНЯЄТЬСЯ !!! А надія вмирає останньою! Багато хто з уболівальників вже НІКОЛИ не дочекається тих змін в ДК,бо покинули цей Світ...А ще живі- НАДІЄМОСЯ???????

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.02.2020, 20:43
12.02.2020, 20:43
339966 3 egor, DanSer150469, auto-shapych
bor1408kov
Автор:
(bor1408kov)
Статус:
Наставник (3259 комментариев)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть