Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чому ми програємо???

2020-08-12 08:35 Вчора дивився вже 2-гу гру ШД у Еврокубках. Серед тих друзів, знайомих та тренерів ,хто мене ...

Вчора дивився вже 2-гу гру ШД у Еврокубках. Серед тих друзів, знайомих та тренерів ,хто мене знає,-ніхто не скаже,що я вболіваю за ШД. Швидше навпаки,я ненавиджу цю команду та її злодіїв-керівників усіляких палкіних,ахметових та іже з ними.... А мову поведу про наступне:

Відразу хочу зауважити,що усіляких псевдо патріотів та ура-патріотів ДК,які крім 2-х слів "Динамо -чемпіон" нічого путнього ніколи не напишуть,-не читати цю публікацію,бо вони не вміють мислити та думати.

А ще В.В Лобановський таких повчав:-"Думай,якщо можеш". Після перегляду матчів ШД не один я зробив висновки,що нам,спеціалістам,любо-дорого дивитися матчі ШД за їх участю у всіх турнірах. Погоджуюся з тренером переможеного Базеля:- Марсель Коллер, главный тренер «Базеля»: «Мы знали и до матча, что «Шахтер» — техничная и быстрая команда. В ней очень квалифицированные игроки, которые быстро выбегают в атаку, действуют очень остро, забивают много голов. Противник это показал. «Шахтер» был лучше, чем мы". Ця коротка фраза спеціаліста найкраще ілюструє гру ШД !. Жодне слово з цього коменту не можна віднести до нашого ДК вже зо 20 років,хто б його не тренував. Мало віриться,що за якихось 2-3 тижні до початку УПЛ навіть сам Луческу зможе поставити гру в ДК з тими гравцями,які йому дісталися у спадок від попередників. Дуже багато в ДК є баласту,які не рівня ДК! І всього кілька гравців,які відповідають отому слову "кваліфіковані гравці".
Нам всім ,хочемо ми чи не хочемо,слід щиро подякувати ШД за те,що вони набирають Україні бали для покращення коєфіцієнтів у Єврокубках! І завдяки ШД наше ДК може починати свій шлях у ЛЧ з 3-го кваліф.раунду. Якби не ШД,-ми б починали з 2-го або і з 1-го раунду. Любо-дорого дивитися на гру ШД і дуже сумно нам всім,що так грає не наше улюблене ДК! Адже не дарма керівництво ДК не хоче транслювати вболівальникам товариські матчі ДК,шукаючи усілякі відмазки. Бо на даний момент немає на що дивитися і на кого дивитися. В кращому випадку нам знову прийдеться боротися за 2-е місце в ЧУ, бо ШД буде чемпіоном України надовго з такою грою... Про що можна говорити та сперечатися, якщо в ДК не знайшлося за 20 років жодного тренера,який би навчив гравців бити пенальті! Навіть Шевченка,який це робити так і не навчився за свою кар'єру і мав десь з десяток промахів у всіх турнірах... Сумна картина для нас,вболівальників ДК.Єдиною світлою плямою є кваліфікований тренер Луческу. Але і він не БОГ,щоб відразу з'явився ШД-2 з нашого ДК. Лишається набратися терпіння та Віри,а в аптеці Валідолу...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.08.2020, 08:35
12.08.2020, 08:35
350896 2 DINAMIC, auto-maks45
bor1408kov
Автор:
(bor1408kov)
Статус:
Наставник (3257 комментариев)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть