Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Зоря. Тільки наша перемога!? Выбор редакции

2021-08-07 08:36 У другому матчі чемпіонату Динамо чекає Зоря. Чи буде велика інтрига? Може Зоря суттєво підсилилась в ... Динамо Зоря. Тільки наша перемога!?

У другому матчі чемпіонату Динамо чекає Зоря. Чи буде велика інтрига? Може Зоря суттєво підсилилась в міжсезоння? Чи Динамо зробило якісне підсилення? В якому стані підходять команди до цього матчу? Що нового? Дуже багато складових у кожному матчі. Зараз вже немає такого, щоб розповідати про видатного тренера Скрипника.

Хороший тренер – да. Але абсолютно далекий від яскравих епітетів. В окремому матчі дійсно може бути будь-що і будь-із-ким. Особливо на старті сезону, коли команди знаходяться в різному тонусі. І у кожного є своя стратегія на сезон. Для Динамо – не втрачати очки із будь-ким. Для Зорі – підтвердити амбіції на бронзу. В наступному сезоні Зоря вже точно буде боротись лише за зону Ліги Конференцій. Що можна сказати про Зорю?
Наскільки ця команда стала сильніше чи слабше? Можна сміливо сказати, що зоря втратила 5 гравців основної обойми. Основного воротаря Василя, центрбека Абу хану, лівого захисника Циганікса, опорника Іванісенію і Юрченка, мозок команди в центрі поля. На їх місце прийшли наш Булєца, який проти Динамо не гратиме, центрбек із Десни Імереков і молодий бразилець Крістіан. Як по мені, то Зоря за набором гравців стала слабшою. Безумовно всі втрачені гравці було основними і робили великий вклад у зміст гри. В перших двох турах не грав за Зорю і один з лідерів, я про Владислава Кабаєва, у якого є ушкодження. Може він і відновиться на Динамо.

Ротація складу у Зорі вкрай обмежена. Вибір гравців для довгого сезону маленький. Але на місці Кочергін, Сіядманеш, Захеді, Назаріна. Розслаблятись проти такої команди непотрібно. На довгій дистанції зоря не потягне. Але в одному матчі мотивації, амбіції окремих гравців можуть бути критичними. Втрата Юрченко безумовно для цієї команди є надзвичайно проблемною. Все ж це був справжній лідер. Прогрес зорі в минулому сезоні зупинився. Ефект першого сезону Скрипника був. У другому сезоні були хороші матчі але дуже багато було і провальних. Матчі проти Динамо у Зорі не вийшли. Особливо це відчувалось на весні, коли Динамо набрало оберти. Василь тягнув божевільні м’ячі. Дійсно хороший воротар був. Не випадково він переїхав у другу Бундеслігу і є там основним воротарем. Зоря стала старшою. Весь захист тепер – гравці в районі 30+. Перспективна молодь – виключно Сіядманеш, який скоро повернеться у Фенербахче.

Динамо ж нікого не втратило. Вся обойма продовжує прогресувати. Гра Динамо стала більш цілісною. Це не якась пуста біготня. Є малюнок, принципи і методи. Обойму можна покращувати, але і зараз для чемпіонату ця обойма безумовно – заявка на боротьбу за золото. Вибір гравців широкий. Є лавка. Навіть у заявку не потрапляють сильні гравці. Тому, на мою суб’єктивну думку, на сьогодні Зоря і Динамо – абсолютно не те, що було рік тому. Зараз це команди за набором гравців і рівнем гри з різних планет. Такі реалії.

Матч буде емоційним. Тут не можуть бути сумніви. Все ж гратимуть дві команди з амбіціями. Зоря ще не втомилась. І веде активну підготовку до ЛЄ. Динамо ще не набрало максимального ходу. Всім треба доводити свою силу. Цікаво побачити чи зоря і далі гратиме, як в минулих матчах проти Динамо, за рахунок швидкості Сіядманеша. Чи спробує щось змінити. В Динамо всі очікують новачків в заявці. Хоча Гармаш на вістрі вже нікого не дивує. Бо у грі Динамо головне – ігрові принципи.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.08.2021, 08:36
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть