Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Євробачення 2016: Джамала представить у Стокгольмі пісню 1944 /

2016-02-23 11:25 Євробачення 2016: Джамала представить у Стокгольмі пісню 1944 /

Кримчанка Джамала, яка перемогла напередодні в національному відборі на «Євробачення-2016», заявила, що гідно представить Україну на пісенному конкурсі. Джамала представляла свою пісню «1944» про трагедію кримськотатарського народу. За її словами, ця дата – «це пам'ять. Саме цей рік перевернув життя тисяч кримських татар». Співачка отримала найбільшу кількість голосів підтримки глядачів під час смс-голосування. Голосували 382,5 тисячі осіб.

Жителі анексованого Криму не змогли взяти участь в смс-голосуванні, оскільки на півострові не працюють українські мобільні оператори.

Прес-секретар президента України Святослав Цеголко зазначив, що Джамала з піснею «1944» може на «Євробаченні» нагадати світові про злочини проти кримськотатарського народу.

Україна приймала «Євробачення» у 2005 році. Перемогу привезла в 2004 році Руслана Лижичко, за що того ж року отримала звання народної артистки України.

Уповноважений Президента України у справах кримськотатарського народу

ДЖЕМІЛЄВ

Це перемога! Тисячі кримських татар спостерігали за ходом фіналу національного відбору до конкурсу Євробачення, що проходив в Києві. З Криму не можна було відправити свій голос, і тому було одне прохання - проголосувати за кримців з материку. Впевнений в тому, що Джамала гідно представить нашу країну на Євробаченні. Вірю, що про "1944" знатиме весь світ. І бачу, що українці - на вірному шляху. Крим - це Україна! Слава Україні!

Рефат Чубаров/

Знаю, що перемога Джамали на Євробаченні - 2016 буде свідчитиме про високий рівень музичної культури України! Але знаю і те, що перемога Джамали на Євробаченні - 2016 продемонструє також всьому світові колосальний моральний дух української політичної нації, що об'єднана в боротьбі проти агресора - Росії ... У російських ЗМІ, а також в підконтрольних Москві ЗМІ на територіях інших держав, розв'язана справжня психологічна війна, спрямована на приниження Джамали ... Російські шовіністи - від обивателів до потворних московських політиків - в жаху від того, що переможцем Євробачення - 2016 може виявитися українська / кримська співачка Джамала ... На жаль, громадяни України - мешканці українського Криму, тимчасово окупованого Росією, не зможуть завтра, 21 лютого 2016 року, брати участь в голосуванні на національному фінальному відборі Євробачення - Україна ... Вжиті мною і моїми колегами зусилля, щоб забезпечити голосування жителів окупованого Криму, не увінчалися успіхом. Російські компанії, які здійснюють телефонний зв'язок в окупованому Криму, навідріз відмовилися в забезпеченні голосування жителями Криму. У зверненнях, одержуваних мною з Криму, громадяни України - люди різних національностей, просять мене, щоб я від їх імені закликав усіх, хто живе на материковій Україні, проголосувати 21 лютого 2016 роки за Джамалу - безперечну фаворитку серед конкурсантів фінального відбору Євробачення - Україна. Голосуємо за Джамалу! Крим - це Україна! Голосуємо за Україну! Знаю, что победа Джамалы на Евровидении – 2016 явится признанием действительно высокого уровня музыкальной культуры Украины! Но знаю и то, что победа Джамалы на Евровидении – 2016 продемонстрирует всему миру высочайший моральный дух украинской политической нации, объединившейся в борьбе против агрессора – России… В российских СМИ, а также в подконтрольных Москве СМИ на территориях иных государств, развязана настоящая психологическая война, направленная на принижение Джамалы… Российские шовинисты – от обывателей до юродствующих московских политиков - в ужасе от того, что победителем Евровидения – 2016 может оказаться украинская/крымская исполнительница Джамала… К сожалению, граждане Украины – жители украинского Крыма, временно оккупированного Россией, не смогут завтра, 21 февраля 2016 года, участвовать в голосовании на национальном финальном отборе Евровидение – Украина… Предпринятые мною и моими коллегами усилия, чтобы обеспечить голосование жителей оккупированного Крыма не увенчались успехом. Российские компании, обеспечивающие телефонную связь в оккупированном Крыму, все наотрез отказались в проведении голосования жителями Крыма. В обращениях, получаемых мной из Крыма, граждане Украины – люди разных национальностей, просят меня, чтобы я от их имени призвал всех, кто живет на материковой Украине, проголосовать 21 февраля 2016 года за Джамалу - бесспорную фаворитку среди конкурсантов финального отбора Евровидение – Украина. Голосуем за Джамалу! Крым – это Украина! Голосуем за Украину!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.02.2016, 11:25
edvard
Автор:
(edvard)
Статус:
Наставник (1296 комментариев)
Подписчиков:
26
Медали:
Выбор редакции × 14
Топ-матчи
Чемпионат Италии Аталанта Фиорентина 2 : 3 Закончился
Товарищеские матчи Германия Украина - : - 3 июня 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть