Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

ФФУ призывает клубы следить за состоянием полей

2009-12-30 07:42 В связи со сложными метеорологическими условиями, установившимися в последнее время в Украине, первый вице-президент ФФУ Сергей ... ФФУ призывает клубы следить за состоянием полей

В связи со сложными метеорологическими условиями, установившимися в последнее время в Украине, первый вице-президент ФФУ Сергей Стороженко направил в адрес профессиональных клубов страны письмо, в котором призвал уделить особое внимание подготовке футбольных полей.

Текст обращения - вашему вниманию.

Шановні колеги!

Прийміть наші привітання та найкращі побажання успіхів у Новому 2010 році!

Доходить кінця футбольний 2009 рік, який, за винятком деяких епізодів, пройшов на досить високому професійному рівні.

За останній час метеорологічні умови в світі та Україні носять такий характер, при якому перепади температури сягають досить сильних розбіжностей, сніг змінюється на дощ, мінусова температура на потепління. Ще не стерлися з пам'яті події в Добромилі (матч ФК «Львів» - «Металіст»), у Сумах (перенос матчу «Арсенал» - «Таврія»), Ужгороді (матч «Закарпаття» - «Кривбас»), де поганий стан футбольних газонів завадив гідному проведенню матчів на високому професійному рівні. 

Інформуємо Вас, що наступний футбольний сезон в Україні починається 27 лютого, коли погодні умови в країні досить не стабільні. Тому акцентуємо увагу футбольних клубів «Закарпаття» Ужгород, «Зоря» Луганськ, «Чорноморець» Одеса та всіх інших на необхідність суттєвого покращення заходів зі стану підготовки футбольних газонів до старту весняної частини чемпіонату.

Рекомендуємо клубам, які мають певні проблеми з підготовкою футбольних газонів та кваліфікованими фахівцями, звертатися до провідних спеціалістів цієї галузі - футбольних клубів «Динамо» Київ, «Шахтар» Донецьк, «Металург» Донецьк, «Металург» Запоріжжя, та не нехтувати їх зауваженнями і приймати до відома їх пропозиції та поради у такому важливому аспекті, як підготовка футбольних газонів відповідного рівня для проведення на них футбольних матчів серед команд ОПФКУ «Прем'єр-ліга» України.

У зв'язку з цим, враховуючи вищезгадані обставини, для уникнення суттєвих  проблем, просимо Вас взяти на особистий контроль таке важливе питання, як підготовка футбольних газонів стадіонів, на яких планують проводити  матчі Ваші футбольні команди та надати відповідні розпорядження профільним фахівцям клубів зробити все для того, щоб до початку футбольного 2010 року, підготувати поля та інфраструктуру стадіонів в цілому, яки б відповідали всім вимогам Федерації футболу України та були належно підготовлені для проведення змагань на найвищому рівні.

Просимо Вас негайно приступити до відповідних дій у вирішенні вищезгаданих питань, щоб уникнути ризику зриву початку весняної частини чемпіонату України.

З повагою,

Перший віце-президент ФФУ

Сергій Стороженко

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть