Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Марко ДЕВ¶Ч: "Найкраще, шо ¤ в Укра§н¦ - д¦вчата, найг¦рше - дороги"

2008-12-29 00:00 "Льв¦вська газета", 25 декабря        Безумовно, 2008-й харк¦вський "Метал¦ст" може вважати для себе вдалим. Команда завершила ...

"Льв¦вська газета", 25 декабря

       Безумовно, 2008-й харк¦вський "Метал¦ст" може вважати для себе вдалим. Команда завершила сезон на третьому м¦сц¦ укра§нського чемп¦онату, в поточному роз¦граш¦ Прем'¤р-л¦ги команда Мирона Маркевича - на друг¦й позиц¦§. Завдяки вдалому виступу в груповому роз¦граш¦ Кубка УґФА "метал¦сти" навесн¦ 2009 року продовжать ¤врокубкову ходу.
       Зрештою, варто зазначити, що впродовж року кер¦вництво клубу подбало ¦ про ¦нтереси нац¦онально§ зб¦рно§ - воно сприяло зм¦н¦ Марко Дев¦чем громадянства. Колишн¦й серб уже дебютував у команд¦ Олекс¦я Михайличенка, щоправда, нараз¦ "синьо-жовту" футболку в¦н одягнув лише в товариському матч¦. Новоспечений п¦дданий нашо§ держави укра§нською мовою нараз¦ не сп¦лку¤ться. Дев¦ч опанував рос¦йську, та й то розмовля¤ з дуже в¦дчутним балканським акцентом.
       А розпочав журнал¦ст "Газети" розмову з теми жеребкування Кубка УґФА. Нагада¤мо, в 1/16 "метал¦сти" з¦грають ¦з ¦тал¦йською "Сампдор¦¤ю".


       - Те, що наш суперник представля¤ Сер¦ю А, вже само по соб¦ ¤ св¦дченням непростого жеребу для "Метал¦ста", - каже Марко Дев¦ч. - "Сампдор¦я" демонстру¤ видовищний, зм¦стовний футбол. Тож на нас чекають ц¦кав¦ протистояння з ц¦кавим суперником. Убол¦вальники матимуть на що подивитися, а нам, футбол¦стам, буде з ким пограти. З ¦тал¦йськими командами завжди ц¦каво змагатися.
       - Наставник "Метал¦ста" Мирон Маркевич перед жеребкуванням заявив, що найб¦льше не хоче на ц¦й ста䦧 роз¦грашу УґФА потрапити на англ¦йську "Астон В¦ллу". Були команди, яких ви вол¦ли б уникнути на ц¦й ста䦧?
       - Я сол¦дарний з нашим тренером. "Астон В¦лла", як на мене, нин¦ головний фаворит Кубка УґФА, а тому з нею краще зустр¦тися уже в ф¦нал¦, а не зараз.
       - Як оц¦ните шанси на усп¦х "Метал¦ста" у двобоях ¦з "Сампдор¦¤ю"?
       - До гри в ус¦х команд шанси р¦вн¦ - 50 на 50. Ми вже ма¤мо досв¦д проведення по¤динк¦в ¦з пристойними ¤вропейськими командами, зараз, так би мовити, команда "на ходу". Тому шанси р¦вн¦.
       - Ще тор¦к "Метал¦ст" м¦г розраховувати, що суперник може недооц¦нити команду, погано налашту¤ться на гру. Тепер, мабуть, про таке варто забути?
       - Так, ви прав¦. В ґвроп¦ не залишилися непом¦ченими наш¦ перемоги над "Галатасара¤м" ¦ "Бенф¦кою". Тепер ¦ ставлення буде в¦дпов¦дне. Але з яким настро¤м проти нас гратимуть футбол¦сти "Сампдор¦§", краще запитати в них.
       - У нац¦ональному чемп¦онат¦ "Метал¦ст" зараз на другому м¦сц¦. Як гада¤те, ваша команда вже дозр¦ла до того, щоб за п¦дсумками роз¦грашу Прем'¤р-л¦ги здобути м¦сце в зон¦ Л¦ги чемп¦он¦в?
       - Думаю, так. Ус¦ бачили, знають, як ми в즤мо грати. Тож якщо "Метал¦ст" завершить чемп¦онат на другому м¦сц¦, н¦ в кого не повернеться язик назвати це сенсац¦¤ю.
       - В Укра§н¦ ви вже близько чотирьох рок¦в. Мабуть, у наш¦й держав¦ ¤ реч¦, як¦ вам до вподоби, а ¤ й так¦, як¦ не дуже подобаються...
       - Найб¦льше не подобаються дороги. До них складно звикнути. А що найб¦льше подоба¤ться в Укра§н¦? Зв¦сно, д¦вчата (с즤ться).
       - Довго вагалися перед тим, як прийняти укра§нське громадянство?
       - Р¦шення, зв¦сно, не просте. Радився з батьками. Якби вони були проти, то не наважився б зм¦нювати громадянство. П¦сля того, як пояснив §м сво§ мотиви, вони мене п¦дтримали. Дуже хот¦лося з¦грати за зб¦рну Укра§ни. В¦д тренерського штабу св нац¦онально§ команди запрошення я так ¦ не отримував, а бажання пограти на цьому р¦вн¦ було. В Укра§н¦ граю не один р¦к, в¦дчуваю себе тут комфортно. Тож ц¦ причини розв¦яли вс¦ сумн¦ви.

Розмовляв Гл¦б Ваколюк

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.12.2008, 00:00
29.12.2008, 00:00
5552 0
Топ-матчи
Чемпионат Испании Реал С-дад Валенсия 1 : 0 Закончился
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи - : - 17 мая 21:45

Еще на эту тему

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть