Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Новогоднее поздравление президента ФФУ Григория Суркиса

2011-12-30 20:15 Вашему вниманию новогоднее поздравление президента Федерации футбола Украины Григория Суркиса, которые приводит официальный сайт ФФУ. Новогоднее поздравление президента ФФУ Григория Суркиса

Вашему вниманию новогоднее поздравление президента Федерации футбола Украины Григория Суркиса, которые приводит официальный сайт ФФУ.

Дорогі друзі!

Ось і дочекалися ми 2012-го - року фінального турніру європейської першості, який улітку прийматимуть Україна та Польща. Передчуття великого спортивного свята й передстартове хвилювання остаточно змінили переживання з приводу того - чи встигнемо підготуватися як слід, чи впишемося в графіки, чи не зірвемо планів, чи засвідчимо свою здібність бути надійним партнером УЄФА.

Встигли! Й усім, хто причетний до цієї чергової перемоги, низький уклін від уболівальників, котрі діставатимуться нових ультрасучасних арен зручними шляхами, через реконструйовані чи збудовані за останнім словом техніки й архітектури вокзали та термінали. Це тисячоголосе «Дякуємо!» пролунає влітку різними мовами футбольних гостей України. А його відгомін українською ми чутимемо ще не один десяток років.

Ми зустрічаємо цей рік із особливими надіями та сподіваннями. Нашій національній збірній тримати відповідальний іспит - рідними стінами й статусом господаря ЄВРО-2012. Нещодавній аналогічний досвід юнацької дружини вийшов у підсумку «золотим». Давайте вірити, що перебування в штабі команди Олега Блохіна наставника того колективу 19-річних Юрія Калитвинцева стане ще однією складовою майбутнього успіху. Давайте вірити в те, що арени Києва та Донецька надихатимуть наших футболістів, підживлюватимуть переможною енергією, що вже акумулюється в уболівальницьких серцях їхніх співвітчизників - від Сяну до Дону.

Повірмо в свято, яке наближали спільними зусиллями. Повірмо в нашу збірну. Повірмо в себе. І в те, що новий рік неодмінно принесе нам усім нове щастя, нове добро й нові сонячні посмішки. В те, що справдиться найбажаніше, найзаповітніше.

Із Новим роком вас!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.12.2011, 20:15
Топ-матчи
Чемпионат Испании Барселона Валенсия 4 : 2 Закончился
Лига чемпионов Бавария Реал - : - 30 апреля 22:00

Еще на эту тему

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть