В якій країні відбувається Євро ?

Пройшло вже декілька днів від початку чемпіонату. Я вдома не маю телевізора і привик дивитися футбол в інтернеті. І от за ці декілька днів в мене виникло питання, а в якій країні відбувається цей чемпіонат? Чому я живучи в Україні повинен дивитися трансляції на арабських, німецьких, польських, шведських каналах, а не на українських?

До сьогодні хоч УТ 1 можливо було знайти в неті, хоч і жахливої якості, але був. Супер канал " Хутбол" відсудній був взагалі. А від сьогодні і УТ 1 зник. А якщо десь з`являється російський то його мона подивитися максимум пів години, після чого починаються проблеми з базою або з авторськими правами. Чому інші країни можуть транслювати матчі онлайн, а наші думають лише про свої кишені. Сумно. Знов прийдеться дивитись або англійською, або арабською, або польською.

P.S. Може вивчу хоч якусь мову.

Почитавши коменти розумієш одне . Що люди в нас лише пишуть щоб когось об... Я можу знайти де подивитись і знаю як. Але питання: "Чому саме так ? " лишається. В мене є телевізор і не тре мене звинувачувати в бажані "халяви". Той же самий німець, англієць, швед і навіть росіянин може вибирати, з національних каналів, а не з інших країн, де йому краще дивитись. І навіть не в інтернеті. А в нас два канали по одній грі. Просто якби було більше каналів то хвилина реклами коштувала б менше.

P.S. Вітаю ВСІХ з ПЕРЕМОГОЮ !!!

Автор: (mystery27)

Статус: Старожил (698 комментариев)

Подписчиков: 0

11 комментариев
Лучший комментарий
  • (ANTIKACAP) - Наставник
    11.06.2012 21:36
    Купите телевизор.
    • 2
Комментировать