Речівки із фан-зони Києва

Вітаю всіх з перемогою! Лишень  пару годин тому дістався власного дому з учорашньої фан-зони Києва. Відсвяткували з друзями перемогу збірної України до 5-ти ранку  з розмахом, але без надлишкового фанатизму, щодо алкоголю. До цього часу телефонують друзі, поздоровляють з перемогою та діляться враженнями від вчорашньої гри нашої збірної.

 

 

Немає слів - одні емоції! Ми - кращі! Шева - цар! Але зараз, на Ваш розсуд, викладую дві речівки, створені мною експромтом під час матчу Україна-Швеція, та по його завершенні. Першу речівку мали змогу почути глядачі, які сиділи за столами біля двох невеликих екранів у фан-зоні Києва, ну а другу, вже опівночі, чули пасажири тролейбусу №18.  №1. Україна краще грає, Бо наснаги більше має! Жадають шведи здобути славу, А отримають...Полтаву! №2. Нам не боятися розхваленого Ібру, Бо маєм хлопців кращого калібру! Два голи загатив їм Шева! And with Ukrraine in the heart forewer! Ще раз, ВСІХ ВІТАЮ З ПЕРЕМОГОЮ!
                                                                                                                                                    

 

 

Автор: (sobolevski)

Статус: Начинающий писатель (74 комментария)

Подписчиков: 0

17 комментариев
Лучший комментарий
  • Дмитрий Дмитрий(tucha) - Наставник
    12.06.2012 17:13
    Да ознакомьтесь вы с историей. В полтавской битве Иван Мазепа против петра первого, Карл ХII был на нашей стороне против москвы пошли мы вместе. Все вдруг забыли как шведы своих сыновей в борьбе за независимость Украины похоронили. Заслужили они такого обращения? Не говоря уж о познаниях истории родной страны
    • 26
Комментировать