Іришко-Розумняшко, ще не шкодуєш?

Уявіть себе на місці вродливої і розумної доньки Олега Блохіна, яка до того ж вільно володіє англійською (здається, трохи навчалася в Штатах), висиджувати поруч з "великим" Денисовим, який "придбав" тебе винятково на роль красивої ляльки... А ти, виявляється, крім више зазначених якостей, ще й батькове відчуття гри маєш, підмічаєш оті психологізми футбольних баталій і, ясна річ, коректно намагаєшся вставити свою думку у велеречивий потік "спеців".

..

Інколи (останнє шоу) головний "футбольний мислитель" просто не в змозі стримати досади на обличчі, коли Розумняшка перериває його потік самолюбування біля монітора-"аналізатора":-)

Зверніть увагу: в руках пенісова(-штейна) сьогодні - і гроші, і влада. І маємо БЕЗАЛЬТЕРНАТИВНІ "шоу" одного каналу, де наші вродливі дівчата (і Ірина Блохіна, І Анна Безсонова) покликані створювати ФОН для "величі" пенісових...

І як геніально! - Оце приємне ТЛО для ДОНЕЦЬКИХ власників футбольного телеефіру, які на дух не переносять ані Київ, ані "Динамо" Київ, ані Українську Україну як таку, створюють дочки видатних ДИНАМІВЦІВ !!! Оце і є вищий пілотаж від пенісов(-штейна).  І це є (хто не в курсі) СТАНДАРТНА схема нашої історії...

Тож не дивуймося, а насолоджуймося -  НАШИМ футболом, НАШИМ Євро, нашими пригодами. Удачі та успіхів Нам, а для дівчат-красунь одвічна порада: з батьками частіше радитися треба:-)

 

 

 

Автор: (lexy)

Статус: Старожил (743 комментария)

Подписчиков: 0

18 комментариев
Лучший комментарий
  • victor kapral(victornd) - Старожил
    13.06.2012 12:02
    А я ржал, когда Денисов вызвал из зала барышень и заставил Карамбе померять рулеткой длину их ног. И красава Карамбе после девок померял длину ног и Денисову. Видать принял этого накрашенного за бабу.
    • 17
Комментировать