Не вимагайте від DAEWOO NEXIA їздити як Пежо 607

Закінчився матч у Донецьку. Емоції зашкалюють. Спочатку хотілося трохи матюкнутись, а потім подумав. Так, ми вірили, так, ми надіялиль, що можемо перемогти французів... Але коли дивиться на речі реально, то шанси були малі. Сильна зараз збірна Франції, дуже сильна. Більшість гравців грають у топ-клубах Європи.

Технічно дуже сильні виконавці. Взаєморозуміння на полі практично з закритими очима. Так за що звинувачувати наших? Можливо, і є, зовсім трохи, питання до тренерського штабу.

1. Як у першій грі, так і у першому таймі з Францією, випадав Воронін. Можливо, і помилився Блохін, що не випустив зі старту Девіча.

2. Не сподобалась перепалка між Шевою і Алієвим перед пробиттям штрафного в кінці матчу. Такі речі потрібно вирішувати перед грою: хто і з якого місця на полі виконує стандарти. Ось цей штрафний, можливо, треба було дати пробити Коноплянці. Такі перепалки в команді не гуртують команду точно.

3. Ярмоленко у другій половині другого тайму за три хвилини робить три помилки в передачах. Після третьої помилки його міняють. В чому причина: фізично підсів, емоційно? Питання до тренерського штабу.

Як і у грі зі шведами - грали на жилах. Але шведи - не французи. Думаю, що грі віддавалися всі. Робили все, що могли, але цього виявилось замало проти такої збірної Франції. Але ті ж англійці - не французи.  Шанси є, і достатньо не погані. Так що, давайте вірити і надіятись надалі. Підтримаємо нашу команду, - після цієї поразки вона їм ой як потрібна. 

 

Автор: (Ruslan5555)

Статус: Наставник (1835 комментариев)

Подписчиков: 0

16 комментариев
Лучший комментарий
  • виктор михнев(yganin) - Старожил
    15.06.2012 23:00
    Французкие игроки вообще слова марсельезы не знают,а просто играют футбол и все.
    Не надо ставить телегу впереди лошади.Прежде всего необходимы техника,тактика и командные взаимодействия.На одном патриотизме далеко не уедешь.
    • 2
Комментировать