Бачити очевидне.

Залиште в спокої Донецьк. Це вже відверто не смішно. 15.06 весь Донецьк був за Україну. Люди приїхали з усієї України, влаштували шалену підтримку, а те як грала збірна це відверта неповага до країни і до українців.

Особисто мені поїздка Київ-Донецьк-Київ обійшлася, на секундочку, в 2000 гривень, і я думаю багатьом хто приїхав в ще більші суми.

І хотів би звернути увагу, що вокзал в Донецьку до кінця ще не доробили, тому багатьом вболівальникам, які їхали наступного ранку прийшлося спати на полу та в переході між вокзалами, бо сидінь на усіх не вистачило.

І не треба казати: Денісов, Донецьк, відсутність підтримки. Підтримка була і була дуже велика. Стадіон було заповнено вщент. Місто було просто заполонене синьо-жовтими. Те як співали гімн, гадаю можна було почути, якщо не в Києві так в Дніпропетровську точно.

Але це все фігня в порівнянні з грою збірної. Давайте розділимо зони відповідальності. Ми, вболівальники, відповідаємо за підтримку, а футболісти відповідають за гру. І повірте зі своєю задачею вболівальники справилися, а те що Алієв не біжить, те що Мілевський це відвертий нуль, те Ярмола віддає пас на три метри рівно французу, те що Гусєв видав найгірший свій матч за кар'єру, те що Селін програв усі єдиноборства, те що вийшли з перших секунд тупо стояти і утримувати 0-0 і ще багато-багато чого - це проблема футболістів. Вони вийшли відстояти. Їм підтримка була не потрібна.

Збірна програла не тому що її погано підтримували (французів до речі було пів-сектора їх не було чути взагалі), а тому що люди, які представляють країну погано зробили свою роботу. 56 хвилина, 0-2 і пустота.

Блохін теж погано зробив свою роботу. Це очевидно і по стартовому складу і по замінам і по самій грі.  То при чому ж тут Донецьк?

 

П.С. Блохін незадоволений, що збірну освістали? Бідні діти. То ви спочатку навчіться поважати людей для яких ви граєте, а потім ображайтеся. Освістали цілком по ділу. А як ще вболівальникам показати, що вони не люблять коли їм серуть в душу?

П.П.С. Також хотілося відмітити засилля нікакущих динамівців в збірній і що гра збірної дуже нагадала гру цьогорічного Динамо, але це тема окремої статті.

Автор: (dimicandum)

Статус: Старожил (665 комментариев)

Подписчиков: 0

59 комментариев
Лучший комментарий
  • Сергій Самарчук(sema2007) - Опытный писатель
    17.06.2012 13:08
    Ну да,свист явно пожене збірну вперед... саме стадіони і збираються, щоб підтримати, а не засирати футболістів, бо я потратив кучу грошей-нервів-часу. Ви знали,на що йдете\їдете, скільки це буде коштувати...
    Не можуть ффутболісти - ну так підтримайте, женіть вперед, а не свистіть, що не подобається гра. Звичайно Блохіну це ен сподобалось,адже очікував, що трибуни поженуть вперед,а не почнуть обсвистувати...
    • 12
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии