Незвичайний матч у Берліні

У Берліні відбувся незвичайний матч між німецькими та данськими порноактрисами. Зустріч завершилася з розгромним для німкень рахунком - 13:1. Матч відбувся напередодні гри Німеччини з Данією на Євро-2012.

За сформованою традицією, під час проведення відповідальних міжнародних змагань з футболу німецькі порнозірки кидають виклик своїм колегам з країн-суперниць. Так, наприклад, в червні 2010-го, під час Чемпіонату Світу, вони грали проти австралійок. Одна з зірок того пам'ятного матчу пізніше померла під час шостої операції зі збільшення грудей.

Особливістю матчів Sexy Soccer, як прийнято називати ці зустрічі, є форма спортсменок, яка складається з тісних шортів та національної символіки на голому тілу. Вони рекламують не тільки футбол, але і себе.

Зазначимо, що і на полях реального Чемпіонату Європи, що проходить в Польщі та Україні, при бажанні можна зустріти фанаток з патріотично розфарбованими оголеними тілами.

 

Автор: (Sergey15)

Статус: Эксперт (9209 комментариев)

Подписчиков: 10

12 комментариев
Лучший комментарий
  • Вячеслав Глущенко(slava26) - Старожил
    18.06.2012 11:26
    Сделайте такой ЧЕМПИОНАТ МИРА и проведите в Киеве, думаю фанатов будет в 100 раз больше да и ....не только экономика в стране поднимиться ))))))))
    • 10
Комментировать