Ми не програли

Ми залишились за бортом Євро, але свято футболу, хоча і без нашої збірної, продовжується. Осмислюючи те, що вже відбулося, хочеться подякувати Г.Суркісу за це Євро. Йому, Кличку, Шеві, і всім, завдяки кому ми отримали право провести в Україні це свято. Багато, що можна було б зробити по-іншому, але вже така у нас влада (маємо те, що маємо).

Напевно, аж тепер багато хто усвідомив, а багато хто усвідомить пізніше, яку велику справу зроблено. Ми отримали шанс на об'єднання крани завдяки футболу. Те, що політики роблять під час виборів, та й і після них, роками щоби нас роз'єднувати, футбол нівелює за декілька тижнів. Ми отмали шанс, і, думаю, вже ним скористались, відкрилисить простим європейцям. Переглядаючи відео, читаючи статті в інеті,  отримуємо купу позитиву від того, що європейці пізнають нас по-новому, влюбляються в нашу країну, в наших людей. Ні один політик в світі, ні один канал в світі так нас не пропіарить, як це зробив футбол. Згадаєте голандця, який виконує на трубі гімн України, німців, які скандують не "Юкрейн", а "Україна", згадаєте фото голандців, які влюбились в Харків і харківчан, і не хочуть їхати з України, згадайте, шведів і португальців, які влюбились у Львів і Київ. Ось ці тисячі європейців поїдуть додому і як "позитивний вірус" розкажуть своїм родинам і друзям там. І ніхто не повірить ролікам ВВС і Солу Кембелу, що у нас живуть расисти. і що до нас страшно їхати. До речі, ВВС так і не вибачилось за свій "свинячий" вчинок. А пора б уже.

Вся Європа визнала, що гол Девіч забив. Бригада арбітрів не буде обслуговувати далі матчі. Добре, що Г.Суркіс запросив в Україну Колліну. До України будуть ставитись судді надалі по-іншому. Це важливо з погляду на відбр до ЧМ-2014. Якби не це Євро, не лапухнувся б так Денісов зі своїм "Футболом", коли два поляки з "Донбасс Паласу" сказали, що вони вболівають після своєї збірної, за наше Динамо.

Так що, українці, ми не програли, як мінімум. Але це ми зрозуміємо трохи пізніше.

Автор: (Ruslan5555)

Статус: Наставник (1835 комментариев)

Подписчиков: 0

3 комментария
Лучший комментарий
Комментировать