Кашшаі-Вакс - відчуйте різницю

Сьогодні прочитав вью, в якому Кашшаі визнав свою помилку з незарахованим голом в ворота зб. Англії, що наштовхнуло мене на порівняння з помилкою Вакса в матчі Шахтар -Динамо.

Кашшаі сказав, що вся бригада після матчу дивилась повтор епізоду і визнала свою помилку.  Додав також, що можна гарно відсудити практично весь матч, а зробити одну суттєву помилку, яка буде мати величезні наслідки.

Ось, шановні, відчуєте різницю. Ці дві помики арбітрів десь на одному рівні. Адже обидві суттєво вплинули на результат обох матчів. Кашшаі помилився через 5 суддю і суддю на лінії. Адже раніше не було цих "зайвих" (4 і 5) суддів. І спорне взяття воріт мав фіксувати боковий. Думаю, мало хто буде звинувачувати Кашшаі в тому, що він САМ не бачив факт пересікання лінії. Це повністю на совісті 5 арбітра, а також бокового. Але на повторі видно, що боковий не був на лінії воріт, він банально не встиг за переміщенням м'яча. Хоча мав би встигнути.Це його робота.

Тепер порівняйте з поведінкою Вакса. Рішення приймав він САМ, "чудив" він сам. Ви читали/бачили визнання Ваксем своєї помилки, вибачення перед Динамо за грубу помилку у тому матчі. Якщо таке хтось бачив, скиньте ссилку.

А наразі, панове, відчуйте різницю.

 

Автор: (Ruslan5555)

Статус: Наставник (1835 комментариев)

Подписчиков: 0

16 комментариев
Лучший комментарий
  • v a(abibulla) - Наставник
    22.06.2012 08:34
    Коллина запретил нашим судьям общаться с прессой..
    • 1
Комментировать