Аухфідерзейн, герр Льов... і нічого особистого

За моїми спостереженнями, саме Німеччина (її ЗМІ, політики на чолі з Меркель, і футболісти (Лам ,Подольськи) включно з тренером Льовом - фиркали знаааачно більше за інших на адресу України. Ми, українці, самі знаємо, що у нас за влада, що там за поци сидять і що вони роблять. Але... погрожуючи не грати фінал у Києві (Льов), не подавати руки українському президентові при нагородженні:-) (Лам), .

.. а про вихиляси товстої дупи взагалі мовчу, вони забули, що цим ображають насамперед нас , українських уболівальників, а не нашу п...дерестичну владу, з якою ми самі розберемось ....  Іншою країною, що вилила на Україну найбільше бруду, була Англія (її ЗМІ і пару чорношкірих футболістів, які купилися на бібісішні сюжети). Тож цілком справедливо, що їх ОБОХ відправила додому Італія, яку незрідка звинувачують у расизмі:-).... Є в цьому якась своя вища логіка:-)

До речі, гравці обох збірних (Німеччини та Англії) відвідали в Польщі Освенцим - у них це як обов"язкова шкільна програма - вклонитися євро жертвам нац. Німеччини. Питання: чому б тоді такій демократичній чорношкірій Англії було не вклонитися в Києві жертвам Голодомору (це ж недалеко,  в центрі столиці ) яких було навіть більше? Чи тут "західної демократії" не вистачає?..

Проста порада футболістам: або політикою займайтесь, або в футбол грайте...

 

Автор: (lexy)

Статус: Старожил (743 комментария)

Подписчиков: 0

8 комментариев
Лучший комментарий
  • Константин Б.(manicon) - Начинающий писатель
    29.06.2012 17:28
    Ну сколько можно этих блогов о "не о чем"?
    • 2
Комментировать