В.Вацко найкращий

Вчора, під час перегляду фіналу Євро-2012, єдиним недоліком перегляду для мене стали коментатори на першому національному. Хотілося б запитати у цих коментаторів, що вони, власне, під словосполученням "коментар матчу" розуміють. Для чого розразувати і показувати людям свою ерудицію, якщо народ хоче коментар матчу, який відбувається.

Мені не потрібно знати під час перегляду фіналу, хто мав би грати у зб. Іспанії, чи зб. Італії, я хочу чути коментар того, що відбувається зараз на полі. І коментар "професійний". Наприклад, для чого розказувати про Крішіто, якого не має на полі, чому його не має. Люди, які цікавляться футболом, без них це знають, чому того ж Крішіто не має на Євро. Вкінці-кінців, ХХІ століття на дворі, - хто захоче, знайде будь-яку інформацію в інеті. Шановні коментатори, є таке гарне прислів'я: "Деколи краще жувати, ніж говорити". Дайте людям подивитись футбол, дайте послухати трибуни, для чого стільки без перестанку теревенити один навипередки другого. Ми знаємо, що ви ерудовані хлопці, але чого забагато - завжди шкідливо. Напевне, найкращий коментатор з наших - це В.Вацко. Ще з ЧС-2006 звернув увагу на його професіоналізм, особливо у матчі Україна-Швейцарія. Людина знає коли зробити паузу, щоби дати телеглядачам послухати стадіон, відчути атмосферу. В нього, як мене, все в порядку з гумором і не має цього беззупинного базікання. Так що, товариші коментатори, підвищуйте кваліфікацію, щоби вас приємно було слухати, а не виникало бажання просто вимкнути звук.

Автор: (Ruslan5555)

Статус: Наставник (1835 комментариев)

Подписчиков: 0

38 комментариев
Лучший комментарий
  • Б. Л. Яхонтов(blyahontov) - Наставник
    02.07.2012 12:32
    — Догнать! Отловить! Возьмите лучших из лучших котов!
    — Лучшие из лучших зализывают раны…
    — Возьмите лучших из худших!
    (с)

    Вацко - найкращий? Гмм.. Ну, комусь і кобила - нєвєста. На смак як то кажуть та колір.. Мммдаа.. Хоча взагалі автор правий. Переважна більшість наших коментаторів не дотягує навіть до Вацка. І це сумно.:-(
    • 9
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии