Мілевський та Кержаков – одні з найгірших гравців Євро-2012

Новини спорту. 2 липня. Нападаючий збірної Росії Олександр Кержаков потрапив в список 20 найгірших гравців Євро-2012, складений ресурсом Goal.com.


Кержаков став уособленням невдахи на Євро-2012

Кержаков виявився єдиним російським гравцем у цьому списку.

Найбільше представництво в ньому отримали гравці збірної Ірландії - 8 осіб, в тому числі спартаківець Ейден Макгіді.

На другому місці греки, представлені трьома футболістами (Костас Халкіас, Костас Фортуніс і Кіріакос Пападопулос), а далі двоє голландців (Робін ван Персі і Джон Хейтінга) і двоє поляків (Марцін Василевськи і Даріуш Дудка).

Збірні України та Франції, як і Росія, представлені в списку найгірших одним гравцем (Артем Мілевський і Флоран Малуда, відповідно).

Зазначимо, що список досить суб'єктивний. Ряд гравців, які потрапили в нього, отримували хороші відгуки від провідних онлайнів, зокрема, ірландський воротар Шей Гівен або грек Кіріакос Попадопулос.

Гра Кержакова в першому матчі з Чехією також удостоїлася похвальних відгуків, в тому числі від тренера збірної Росії Діка Адвоката. Перший м'яч збірної Росії на Євро Алан Дзагоєв забив чехам, зігравши на добиванні після удару Кержакова головою, що потрапив у дальню штангу.

Тим не менше, серед користувачів інтернету Кержаков став уособленням невдахи на цьому турнірі. Коментатор британського видання The Guardian навіть ввів в обігу дієслово "кержакнути" (to kerzhakov) - промахнутися з вигідної позиції.

Автор: (Gorenici)

Статус: Читатель (43 комментария)

Подписчиков: 0

9 комментариев
Лучший комментарий
  • Миша ...(FenikS) - Наставник
    02.07.2012 14:25
    Чушь . Артем был одним из лучших в матче с Англией !
    • 5
Комментировать