Українці здобули право виступити у завершальному етапі кваліфікації.

Збірна України з пляжного футболу виграла в Москві чотири з чотирьох матчів у рамках відбірного турніру чемпіонату світу-2013.




Таким чином, наші пляжники здобули право виступити у завершальному етапі кваліфікації.

Українці вийшли з групи з абсолютним показником. На старті "синьо-жовті" здобули непросту перемогу над греками - 4:3.

Не виникло особливих проблем у підопічних Кучеренка в зустрічі з молдаванами - 3:1.

Нелегким видався поєдинок з чинними бронзовими призерами чемпіонату світу - португальцями. Уже на 6-й хвилині Жордан Сантуш відкрив рахунок. І лише на останніх секундах другої третини Антон Бутко зрівняв рахунок.

А на початку останньої 12-хвилинки Андрій Борсук провів переможний м'яч - 2:1, - вивівши українську команду на збірну Туреччини.

Матч з турками українці також почали не найкраще. На 2-й хвилині рахунок відкрив Ерхан, а на 6-й Тумер закріпив перевагу "червоних" - 2:0.

Однак ще до перерви Зборовський, Андрєєв і Бутко вивели "синьо-жовтих" уперед. У кожному з наступних таймів на два голи українців суперники спромоглися відповідати лише одним. Свій актив поповнили Ігор Борсук, Пачев і Корнійчук, а Зборовський поставив переможну крапку - 7:4.

Згідно з регламентом відбірних змагань, вісімку провідних команд розділили на дві групи, користуючись рейтингом поточного турніру.

Українцям склали компанію збірні Польщі, Іспанії та Угорщини. У другому квартеті за дві путівки на світову першість сперечатимуться команди Нідерландів, Білорусі, Росії та Франції.

Розклад матчів збірної України на завершальній стадії кваліфікації

Четвер, 5 липня
15:00. УКРАЇНА – УГОРЩИНА
П'ятниця, 6 липня
17:30. УКРАЇНА – ІСПАНІЯ
Субота, 7 липня
16:15. УКРАЇНА − ПОЛЬЩА

Автор: (Nick-oleg)

Статус: Наставник (1491 комментарий)

Подписчиков: 1

12 комментариев
Лучший комментарий
  • Динамо(dynamokyzmich) - Опытный писатель
    05.07.2012 10:46
    Красені!
    • 2
Комментировать