Не розумію трансферної політики клубу ! (Оновлено)

Даний пост був навіяний інформацією про те що Рафаель без 5 хвилин гравець Динамо. Я не можу зрозуміти до чого ми йдемо. Рівно рік тому І. Суркіс в інтервью заявив що Динамо вкомплектовано  іселекція буде "точечною" на підсилення були придбані Браун і Аруна. Зараз вже треба змінювати пів команти.

Ігор Михайлович , як ви не розумієте треба провернути лише один трансфер ( з борисполя в домодєдово).Вже мінус Алієв, скоріше всього мінус Міля і Кравець. Гусєв у глибокому запасі, з приходом Рафаеля там само буде Гармаш. І що ми маємо ? Шовковський/Коваль у воротах і пара центрбеків Хачеріді - Михалик (якщо Тарас, не дай Боже,не зламається). Хто ще ? А як же ліміт на варягів ? Ми вже проходили це на початку 2000 коли в матчі з Баєром на виїзді на полі було 2 Українці - Шовковський в Динамо та Воронів в Баєрі.  

 

Мені сумно від того  скільки у нас на сайті неадекватів. Люди не хочуть дотримуватись основного правила спілкування в блогах "Атакуй думку а не її автора". Я думав, що цей сайт створений для обміну думками і я виклав свою думку з приводу трансферної компанії а натомість дізнався про себе багато нового:)  Зрозумійте - купіть Сьомі 4 месі і 6 Роналду і він буде грати за схемою 4-5-1.

Автор: (GanabaRoman)

Статус: Начинающий писатель (160 комментариев)

Подписчиков: 0

40 комментариев
Лучший комментарий
  • Алексей Безродный(ShadeAlix) - Наставник
    25.07.2012 12:33
    как кто-то в блоге написал - для серьезных достижений команды лавочка должна быть приличная. При любых раскладах в течении года, если игрок основы выбывает на пару матчей, его должен заменить не менее сильный игрок.

    Если не дай Бог что с Брауном, кто забивать будет? Кравец? дык он все уже забил Валенсии.
    • 8
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии