Можливі загрози діяльності Конькова на посаді президента ФФУ

Я думаю,що нівкого незалишилося сумнівів,що Анатолій Коньков - президент ФФУ.Мова тільки в часі.Я всеж думав,що на президента висунуть когось більш відверто донецького.Наприклад,Борю Хюндая.Який розуміє,що виконавча влада є перманентною.А тут 5 років безтурботного життя.

Я особисто не вірю в незаангажованість Конькова.Ще не будучи кандидатом на таку високу посаду він в програмі "Наш Футбол" заявив,що "Шахтар " йому набагато ближчий ніж "Динамо"

Всеж,амністувати Вакса чи Швецова він не буде.Але незалежною фігурою він не буде це точно.

До Григорія Суркіса можна відноситися по різному.Але в чому не відмовиш,що він був незалежним керівником.На його рішення вплинути майже ніхто не міг.

Дуже не хочу,щоб була змінена квота на легіонерів,в сторону зменшення.Два провідних клуби "Шахтар" та "Метал"зацікавленні в зменшенні квоти.Всі вчора бачили матч в Харкові,та іронічні оплески латиносів в бік Ребенка.Я думаю,що це буде головна умова підтримки Стороженка та Ярославського Конькова.

Друге,це наступ на пул Коломойського.Вже можна було прочитати,що Коньков не задоволений ситуацією з показом українського футболу по тв.

Всьому іншому він наврядчи зможе на щось впливати.

Автор: (sergiy_tyschenko)

Статус: Старожил (632 комментария)

Подписчиков: 0

56 комментариев
Лучший комментарий
  • Юрис .(asparagus) - Наставник
    13.08.2012 22:56
    Коньков слишком мелкая сошка, что бы тяфкать на Колину.
    Да и Гриша никуда из УЕФА не собирается...
    Так что уйти то с поста ФФУ он уйдёт, но то что "приемник" попадет под жесточайший контроль - 100%.
    • 2
Комментировать