Враження від Львів-Арени (Україна-Чехія)

Чекав на красиве видовище, а отримав супер видовище.

Ще до підходу до стадіону кілометрів так зо п'ять ви відчуваєте атмосферу великого дійства. Жовто-блакитне "море" захоплює вас у свої обійми і несе. Навколо атмосфера доброзичливості, радості, доброти і всього УКРАЇНСЬКОГО, що під час ЄВРО визнав весь СВІТ.

На шляху до стадіону ніяких конфліктів, людей в стані алкогольного сп'яніння, хоча багато хто "розігрітий". Негативні моменти: досить довго йти до стадіону від центральної дороги. Парковки біля стадіону так і не закінчили, хоча гроші, я так думаю, "оприходувані". Народ кругом фотографується, "кучкується". Далі ще один неприємний момент: пропуск на стадіон - не всі входи відкриті. Що, недостаток фінансування??? Щерез це давки на вході на стадіон. Нарешті пройшли - ВОЛЯ. Вказівники на землі, "вище землі" легко доведуть вас до свого місця на стадіоні.

СТАДІОН. Направду класна споруда. Дійсно футбольний стадіон. Спостерігати футбол не заважає ніхто, практично з будь-якого місця на стадіоні. Через те, що не всі проходи на стадіон були відкриті, вболівальники підходять хвилин 10-15.

ФАН-СЕКТОР. Браво. Вони не дають вам змоги спокійно споглядати дійство. Постійна підтримка, яка зароджується в цьому секторі, через декілька секунд підхоплюється усім стадіоном. УСІМ. Враження уболівальницького "пекла" не залишає вас до закінчення матчу.

МОВА -ЦЕ НАДБАННЯ ПОКОЛІНЬ. Великий вам респект фан-сектор за цей банер. Дуже зараз багато всіляких думок на цей рахунок. Але у цьому банері відповідь усім. Те, що надбували тисячоліттями (жили цим, вмирали за це), деякі "нехороші" люди можуть знищити парою підписів. Задумайтесь, що ви творите!!!

ФУТБОЛ. Як не дивно, але після футболу бажано переглянути його в запису. Чому? Підтримка своєї команди не дозволяє постійно слідкувати за перепетіями на полі. Повтори моментів дещо сгладжують це. Але, подивившись повтори матчу, переконуєшся в цьому.

Україна дійсно гарно зіграла. Якщо б один момент реалізували, було б взагалі чудово. Але і без нього (гола) велика палітра вражень.

Респект Львову. Раджу всім хоча б один раз побувати у місті Лева на футболі збірної. Так, як там підтримують збірну, не підтримують, на жаль, ніде. Хоча я не львів'янин, думаю і вірю, що з часом, так будуть підтримувати гру збірної в кожному куточку України. Але зараз Львів дасть фору будь-якому з міст України (без образ).

Бажаю усім

 

 

Автор: (Ruslan5555)

Статус: Наставник (1835 комментариев)

Подписчиков: 0

20 комментариев
Лучший комментарий
  • Руслан Тимчишин(Ruslan5555) - Наставник
    19.08.2012 14:13
    • 4
Комментировать