Петр СЛОБОДЯН: «Украине нельзя играть в Донецке»

 Який висновок зробили пiсля побаченого у матчi проти чехiв? На що наша збiрна претендуватиме у вiдборi до мундiалю?
- А на що можна претендувати, якщо ми не вмiємо забивати? Будемо мучитись i надiятись на удачу. Розумiєте, якщо у нас немає потужної збiрної, яка може винести будь-кого, слiд дiяти хитрiше. Призначати матчi збiрної там, де допомагають уболiвальники. Слiд усi iгри вiдбору грати у Львовi та Києвi. Лише в цих мiстах трибуни здатнi гнати команду вперед.
 
У Донецьку грати не можна. Чому ми не вийшли на ЧС-2010 i погано зiграли на Євро? Бо грали в цьому мiстi. Я нiчого не маю проти донеччан i певен, що там живуть, можливо, навiть кращi люди, нiж у Львовi.
 
Але українського духу там немає. Немає єднання, немає гордостi за свою команду з тризубом на грудях. Я на сто вiдсоткiв певен, якби ми грали плей-оф ЧС-2010 з греками у Львовi, ми потрапили б на мундiаль.
 
expres.ua

Автор: (peresmeshnik)

Статус: Опытный писатель (258 комментариев)

Подписчиков: 0

163 комментария
Лучший комментарий
  • George T(viatych) - Начинающий писатель
    20.08.2012 22:00
    Як легко кинути кістку щоб гризлися... Це просто називається "Діли і володарюй!" і працює віками.
    При всій повазі до Слободяна хочу просто поділитися своїми враженнями від двох матчів на донбас арені та спілкування з місцевими вболівальниками. Невдачі в обох матчах в Донецьку аж ніяк не можна списати на відсутність підтримки.
    На матчі з Францією під час грози розговорились з двома місцевими хлопцями (один був у вишивці яку взяв у бабці в селі на цей матч ) які махали прапором так що вламали держак! Вони тримають жаль на західняків за те що ми не рахуємо їх українцями, вони такої самої думки про президента як і більшість адекватних людей у всій Україні (хоча один признався що голосував за нього) Їх погляд на проблему такий: " У нас достаточно тупых которые за бутылку мать продадут, но это не весь донбас. Проблема нашей страны в том что эти п...-сы политики с ОБЕИХ сторон постоянно сталкивают нас лбами". Коли до розуміння цього дійде більшість населення тоді випадкових політиків не будуть обирати і прийдуть люди які спроможні переступити через амбіції і обєднувати народ, на жаль досі таких політиків небуло.
    • 15
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии