Слабо просто сказати: "Дякую"???

На цей блог мене наштовхули слова Ярмоленка,  який сказав "...после поражения в Полтаве говорили, много игроков не соответствует уровню „Динамо“, что мы не пройдем „Боруссию“, что у нас вообще нет ни команды, ни тренера, никого у нас нет.

Конечно, было очень неприятно слышать такие вещи, и сегодня мы, можно сказать, сами на себя разозлились и доказали, что в Киеве есть и команда, и игроки, и тренер. У нас есть всё. При этом мы еще можем прибавить".

Зайшовши зранку на сайт, переконався в тому, що Ярмоленко правий. Пишемо, що "тут не так", "там не так", фортуна була з нами, мячі майже самі залітали в ворота Борусії.

Шановні вболівальник, а не можна просто подякувати КОМАНДІ за те, що:

- ми на відстані напіввитянутої руки в Лізі Чемпіонів;

- закрили роти халуям, які критикують Динамо за допомогою всіх можливих засобів;

- сторожили Динамо не підвели і показали гравцям, які цього року прийшли в Динамо, в який великий клуб вони попали;

- за вчорашній матч не хочеться нікого виділяти і нікого ганьбити, тому що вчора на полі була КОМАНДА, де кожен кожного підстраховував і підбадьорував;

- Олівер Кан сказав, який зараз працює експертом а ZDF, сказал: «Киев с ледяной уверенностью воспользовался ошибками «Боруссии», а віце-президент "Борусії" був правий, коли з жахом сприйняві новину проте, що прийдеться грати з “Динамо”.

- багато хто провів бессону ніч і солодкий сон над ранок;

Звернув увагу, що віддані вболівальники Борусії не покинули свою команду і продовжували співати, навіть тоді, коди де Йонг був змушений гравцями Динамо срізати мяч в свої ворота і рахунок став 1:3. Може нам вартує подякувати своїй команді за перемогу і святкувати цю перемога до наступного матчу??? Гравці знають, що гра бажає кращого, але впевнений, що наша підтримка надасть їм наснаги. Повірте, бруд лити на команду і так є кому.

Був дуже здивований, коли сьогодні зранку мене привітав знайомий болгарин (познайомились під час відпусти). Знаєте, що він сказав??? "Вітаю "Динамо" з перемогою, вже заслужено!!!!". 

Автор: (Ruslan5555)

Статус: Наставник (1835 комментариев)

Подписчиков: 0

8 комментариев
Лучший комментарий
  • Александр Сухоруков(didusj) - Наставник
    22.08.2012 20:38
    А правий автор блогу,подобаеться це комусь,чи ні.Я також звернув увагу на вболівальників Борусії,вважаю,що з них варто брати приклад.
    • 4
Комментировать