Селезньов вдруге увійшов у річку Дніпро

Вдруге в одну ріку не ввійдеш - це не про Євгена Селезньова. Таранний нападник вдруге у своїй кар'єрі виконує маршрут з Донецька до Дніпропетровська і вдруге стає гравцем "Дніпра". Уже завтра в розташування "Дніпра" прибуває Євген Селезньов. Найкрращий бомбардир чемпіонату України повертається до Дніпропетровська після річної відсутності.

 Селезньов підпише контракт з "новим-старим" клубом на 4 роки.

Донеччанин гучно заявив про це себе під час виступів у київському "Арсеналі" куди його на правах позики віддав "Шахтар". Після того, як Селезньов показав дивовижну результативність, команда Луческу забрала його до себе. Однак у Донецьку поміж бразильців Євген не зміг забронювати собі місце в основі...

Відтак, "Шахтар" продав футболіста "Дніпру" за немалі 4,5 млн євро, що здивувало український футбольний світ. У команді Хуанде Рамоса Селезньов заграв блискуче - про це свідчать 30 голів у 50 матчах, але цим накликав на себе біду. Його знову забрали в "Шахтар". Хоча ймовірно і сам нападник мав амбіції грати у Лізі чемпіонів та принцип довести, що він гідний грати у таборі чемпіона України. 

Однак третє пришестя Євгена у Донецька тривало лише один сезон. Він віддав все, що мав, все, що міг, став найкращим бомбардиром України (14 голів у 23 матчах), витримавши конкуренцію з Луїсом Адріано, але своїм так і не став. Луческу довіряв форварду хіба що в чемпіонаті України, але не надто у Лізі чемпіонів. 

Вирішальною каплею мабуть стало придбання Марко Девіча, нападника з українським паспортом, який став сильним конкурентом Євгена, зважаючи на ліміт легіонерів. Почали ширитись чутки про повернення Селезньова у "Дніпро", які врешті-решт увінчалися успішним трансфером. Селезньов у команді, де в нього все виходило. Але тепер там чимала конкуренція: за час його відсутності Хуанде Рамос придбав собі Матеуса, Зозулю, Калініча... Чи завоює Євген місце в основі? Не факт, але відступати уже нікуди. 

Автор: (kinglitr_v)

Статус: Читатель (26 комментариев)

Подписчиков: 0

9 комментариев
Лучший комментарий
  • Татьяна(migren) - Опытный писатель
    29.08.2012 00:45
    Извините, у меня отображалось только название блога!
    • 9
Комментировать