З Динамо назавжди, навіть після сьогоднішнього

Мля, тільки зайшов на сайт і посипалось: таке Динамо мені не потрібно, такий позор і т.д.....

І що далі, "умники". Загнати команду, коли вона і так загнана?????

Охолоньте, я хочу бачити іншу гру і інший результат, інші, справжні вболівальники, а не школота, теж хочуть. Але ваша "ганьба", "позор" нічого не змінить.

Давайте по грі.

1. Нам потрібні крайні захисники - це факт. Тайво, Даніло Сілва вкотре доказали свою проф-непригодність грати в важливих матчах. У цьому знову "виділився" Тайво. Не дивно. що "Мілану" він не підходить. Це валідольний захисник. Даніло не далеко утік від Тайво. З захисту починаються наші проблеми. Не має впевненості, постійні пожари і, як наслідок, не має можливості швидкого переходу від захисту в напад.

2. Для чого Велозу віддає право пробивати стандарти комусь іншому, маючи таку ліву??? Це підтвердилося в кінці матчу, ударом в перекладину.

3. Вкотре Сьомін неправильно починає, а потім і продовжує, даючи команді-противнику, а даному випадку - ворогу, можливість розганятися. Де чіпка гра при прийняті м'яча. Чому знову даємо розганятися бразильцям. Бразильців потрібно пресингувати, тоді вони починають нервувати.

Але шановні, врахуйте, що Динамо відіграло/відмучило 4 матчі кваліфікації, а кротяри - відпочивали. Погодьтесь, що Динамо затратило багато сил у цих матчах.

В нас дуже багато нових гравців, яким потрібно зігратися. Потенціал є, не згідні???

Давайте краще подякуємо Гармашу за чудовий пас на Ярмоленка, за те, що показав жестами кротам їхнє місце. Подякуємо Ярмоленку за за черговий шедевр і цілування емблеми клубу. Велозу, за те, що відчув на собі, хто у нас ворог.

Сьомін... а що Сьомін, він покидав поле в обнімку з сируном. В мене просто не має слів і не хочеться "уповать" до Суркіса... Може він нарешті зрозумів, що пора вже....

Але гравців я не маю в чому звинуватити. Вони виклались на повну. Хто ефективно, а хто......, напевно від них більше не візьмеш....

Вірю, що все буде добре. А що залишається???? Сказати, що Динамо мені не потрібне???? НІКОЛИ. ДИНАМО зі мною назавжди!!!

Автор: (Ruslan5555)

Статус: Наставник (1835 комментариев)

Подписчиков: 0

5 комментариев
Лучший комментарий
  • Л К(geokrim) - Начинающий писатель
    02.09.2012 22:09
    Команда не виновата, а виноват тренер!!! Я долго защищал Тренера но больше нет сил!!!!
    Надо собираться болельщикам и просить нет требовать от Суркиса смены тренера!!!!
    • 5
Комментировать