"-6 і -30" або головний трансфер, який так і не відбувся

Доброго дня, шановні!

Ну от і пройшов довгоочікуваний матч, який за думкою багатьох мав стати лакмусовим папірцем реального стану команди Динамо (Київ).

Що ж ми побачили такого, чого не бачили майже у всіх попередніх іграх цього сезону? Та ж сама відсутність гри, але тепер ще й відсутність результату.

Знову винні суді? Звичайно, а хто ж іще?! Що комнадгна гра відстуня як явище, що за цілий тайм відбувається відсили один (!!!) удар по воротам суперника, що захист робить дитячі помилки, а в нападі одинокий Браун чекає подарунка від партнера або від суперника - у всьому цьому винні судді. Ну і Ахмєтов - як же без нього? Я знаю ще одного спеціаліста, який полюбляє кивати на суддів - Мірча Луческу. А ще в нього  трамваї неправильно їздять... 

Так і у сьомоцьомів - винні, всі крім Юрія Павловича.

Раніше головним аргументом сектантів був його величність результат. До лампочки якість гри (тобто власне відсутність самої гри) - головне 7 перемог в 8-ми матчах.

Невже не зрозуміло, що  Шахтар просто зробив те, чого не вдалось Фейенорду та Боруссії - матеріалізував свою тотальну перевагу. ВСЕ! ХАЛЯВА СКІНЧИЛАСЯ!!!

Не можна постійно досягати результату при відсутності комнадної гри. Не можна весь час сподіватись на російський "авось" і "крєст животворящій".

Тепер -6 від основного конкурента при потрачених 30-40 млн на трансфери.

Коли ж до Ігоря Михайловича нарешті дійде, що головного трансферу цього літа він так і не зробив? Чи не запізно буде?

 

Автор: (SergiyS)

Статус: Эксперт (11531 комментарий)

Подписчиков: 8

96 комментариев
Лучший комментарий
  • Andrey Morozov(neonion) - Читатель
    03.09.2012 13:18
    Народ, меня наверное скоро тут забанят за популяризацию антисёминского движения, но присоединяйтесь к движению на antisemin.com.ua

    Сегодня\завтра там будет откорректированный текст петиции, т.к. уже подключились ребята, имеющие с этим опыт.

    Возможно, это не поможет снять ЮПС с поста, но ВМЕСТЕ мы сможем достучаться до Суркиса! ЮПС НИКОДА САМ НЕ ПОДАСТ В ОТСТАВКУ!

    После размещения нового, более логичного текста петиции предлагаю всем заинтересованным распространять линк на петицию(друзья, контакт, фейсбук) во благо популяризации антисёминского движения. Как только сделаем текст петиции со своей стороны я его размещу на главной странице и запущу рекламу в Google AdWords и Яндекс.Метрика. Ко всему этому сайт будет оптимизирован под поисковые запросы Сёмин и всё что с ним связано.

    Только если я это всё буду делать один - это будет мелким пшиком, а если мы все вместе возьмёмся, то это может стать мощным взрывом.

    Что скажете?
    • 58
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии