4 сентября У Григория Суркиса – День рождения. Поздравляем!

Многоуважаемый Григорий Михайлович!

З приводу Вашого Дня народження маємо велику честь і чудову нагоду від імені всіх динамівців поздоровити Вас, виважену толерантну особистість, шляхетну, порядну і просто чудову Людину! Людину, котра, як і ми, закохана у футбол.

Динамівці завжди із вдячністю будуть пам”ятати, що в перших рядах тих, хто на початку 90-х утримав на плаву тонучий корабель славетної команди, були й Ви, вельмишановний Григорію Михайловичу.

Неоціненним є Ваш внесок у справі створення й успішного функціонування Професіональної футбольної ліги України. А Ваша невтомна праця на посту президента національної  Федерації футболу сприяла поступовому й неухильному відродженню найпопулярнішої гри людства в загальнодержавному масштабі. Це дістало високі оцінки й схвалення перших осіб ФІФА й УЄФА.

Вихід національної збірної до чвертьфіналу чемпіонату світу-2006 у Німеччині, «срібло» молодіжної команди на Євро-2006 у Португалії, тріумф 19-річних юнаків на Євро-2009. Окремою сторінкою видатних досягнень українського футболу стала переконливо здобута перемога у тендері УЄФА на право приймати фінальний турнір чемпіонату Європи 2012 року і, власне, його блискуче проведення.

І це – лише вершина піраміди, зведеної в нашій країні зусиллями Національної федерації під Вашим керівництвом.

Ми особливо пишаємося також тим, що Ви, людина з футбольним серцем, упродовж багатьох років гідно представляєте Україну у керівництві європейського футболу на посаді члена виконкому УЄФА.

Цього святкового Дня бажаємо Вам міцного здоров’я,  щастя і нових звершень у всіх Ваших благородних справах!

Президент ФК “Динамо” (Київ) Ігор СУРКІС
Головний тренер Юрій СЬОМІН
Капітан команди Олександр ШОВКОВСЬКИЙ

Автор: (dynamochampion)

Статус: Наставник (3066 комментариев)

Подписчиков: 8

25 комментариев
Лучший комментарий
  • Виктор А(Tor-an) - Старожил
    04.09.2012 02:45
    Давай Гриша, вместо Мишеля!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • 8
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии