Трохи практичної медицини.

Головною тенденцією минулого сезону в настроях вболівальників було жбурляння лайном в "кротофєрму". По кожній новині, по кожній події, в кожній гілці обговорення виникала "срана кротівня". З часом тенденція пішла на спад, бо таки Шахта об'єктивно гарно грає і заперечувати це значить виказувати власну недолугість.

Новий сезон. Нова тенденція.

Юрію Павловичу, вітаємо вас! Цього сезону ви на вахті. Тепер по кожній події (не важливо, про щастя Рональдо, чи про нову маску Пуйоля), обов'язково знайдеться експерт, який побачить в цьому "безвольний футбол" і "трусливу тактику". Повторимося це лише тенденція і ближче до кінця сезону вона піде на спад. 

Але блог таки про практичну медицину.

І цього разу ми розкажемо вам про досить поширене захворювання під назвою "інтелектуальна недостатність". Зазвичай розвивається на фоні відсутності потреби у використанні власної голови у повсякденному житті. Хвороба неприємна, порою має фатальні наслідки, але зазвичай лікується. Насамперед виробленням у пацієнта здатності до самостійного мислення. Правда переважно пацієнти призвичаюються до хвороби і живуть так все життя. Головним неприємним проявом хвороби є пристрасть пацієнтів до висловлення своїх думок у формі екстра-експертного висновку, чим вони трохи дратують здорове оточення.

Пацієнтам рекомендують менше вживати інтернету і не зловживати клавіатурою. На якийсь час клавіатуру краще взагалі виключити з раціону. І клізми! Не забувайте про очищувальні клізми, особливо в періоди загострення.

Бережіть себе.

Автор: (dimicandum)

Статус: Старожил (665 комментариев)

Подписчиков: 0

22 комментария
Лучший комментарий
  • Nytik(Nytik) - Наставник
    14.09.2012 09:30
    любопытно...
    а на какую реакцию Вы рассчитывали?
    Вы громко издали... звук в духе "Вы все дураки" и чего, собственно, ждете? Анализа игры киевского Динамо?
    знаете, блог вчерашний bsglis имел куда более информативный и обоснованный характер, и куда более "по сути" чем Ваш сегодняшний...
    поэтому рекомендую к прочтению http://dynamo.kiev.ua/user/Nytik/80941.html...
    интересно, что конкретного Вы ответите...
    • 3
Комментировать