біля водопаду

 

Ось вже на протязі багатьох років біля водопаду,за яким спостерігав великий знавець усіх цікавостей з різних земель ШУ,як завжди о цій порі збирались соплемінники,які горділиво називали себе БО і були частиною великого та могутнього племені Д .Кожен день вони приходили сюди щоб узнати новини про їхній улюблений загін мисливців та воїнів в якому були зібрані найкращі зі всього племені Д:якого звіра впіймали,з яким ворожим загоном зустрілись,хто нездужає,кого поранено,на яку здобич чекати невдовзі.

Різні були ці зустрічі-коли радісні,коли не дуже.Але їх єднала віра та надія в своїх героїв.

Ось і сьогодні БО зібрались обговорити останнє зіткнення загону з супротивником.

-Важкі та недобрі часи настали,друзі.Неприємно про це казати,але за право приймати участь в Великому полюванні на Мамонта,нас побито .Прикро,але це вже не в перший раз,-розпочав АЛ.-Та й так це триває не перший оберт великого СО.Після втрати нашого найкращого ватажка воїнів усіх часів ЛО,ми вже не бачили доброї здобичи.

-Так,-підтримав бесіду ТО,-різні були після ЛО ватажки,але хисту їхнього було замало.Спроби полювати так як це робив мудрий ЛО,нічим корисним не закінчились!

-А теперішній ватажок!-в з пересердя крикнув УР.-Це ж ,не знаю з ким порівняти,мабудь з мавпою.Тільки та робить що хоче і як хоче!Не можна вгадати що вона витворить!Вої наші та мисливці не завжди можуть вполювати більш-меньш гідну здобич,з ворожими загонами гідно битись не можуть,тільки з маленькими та слабими.Цей СЁ постійно тримає їх десь в куширях,каже засідка-це найкращий спосіб перемогти! Ну й де то ті перемоги та здобич?!!

-Він впольовував махайродуса!-встав на захист ватажка ВАЛ.

-Ха!Ха-ха!-засміявся ФУ,-в його краях це самий великий звір,що він бачив.Наш ЛО підсмажував їх на сніданок!Та мисливці на них навіть уваги не звертали! А зараз що?Ми щоб голоду не відчувати коріння валеріани риємо та відвар пьємо!!!

-А ще в останній час,-продовжив ХА ХО,-бо з ворожого племіні кро,відверто глузують з нас!Не бачити їм священного Мамонта до кінця світу!!!

-Треба щось робити,не можна так все терпіти,-загомоніли інші.-Треба йти до шамана СУ!

-А чого йти,-заперечив МР АГ,-СУ бачить майбутнє,тому і каже -терпіть та мовчіть.

Довго ще гомоніли БО,потім потрішку почали розходитись.Але вони знали,що і завтра знов зберуться біля святого водопаду,і будуть знову і знову хвилюватись та мріяти про те,що прийдут нові часи,новий ватажок і все зміниться на краще.І буде Велике полювання на Великого Мамонта,і будуть всі його тримати за хобота,а шкуру повісять в головній печері племені.Племені,імя якому-Д...!!!

Автор: (dynamozavgdy)

Статус: Наставник (3408 комментариев)

Подписчиков: 0

3 комментария
Комментировать