Донецький Шахтар оформить чемпіонство раніше через нововведення ФФУ

Останні результати чемпіона України з футболу ФК Шахтар вражають – 11 перемог з 11 проведених матчів. Федерація Футболу України не могла залишитись осторонь такого досягнення і на позачерговому засіданні прийняла зміни до формату проведення змагань.

Суть нововведення журналістам пояснив президент Федерації Анатолій Коньков:

- Ми дуже вражені результатами, які показує Шахтар.

 Цей клуб є ідеалом усього українського футболу. Ідеалом чесності, ідеалом непідкупності, навіть Даріо Срна є ідеалом чесного гравця. Після феєричної перемоги над Дніпром, де Шахтар проявив усі принципи феєр-плей і чесно завоював перемогу, ми вирішили, що це потрібно якось відзначити. Після того, як ми це відзначили, ми вирішили провести позачергове засідання, де ми проголосували за зміни в формату змагань, щоб за кожну перемогу після 10 давати додатково 3 бонусних очки. Таким чином,на даний момент, Шахтар має вже 36 очок (з врахуванням перемоги над Металістом – ред.)

Тепер якщо Шахтар і надалі продовжить свою виграшну гру, то зможе набрати 99 очок в цьому сезоні і це стане абсолютним світовим рекордом.

Цікаво, що нововведенням ФФУ зацікавились українські політики. Один із кандидатів в депутати від партії, яка зараз лідирує на сході України, запропонував внести зміни до закону про вибори і давати додатково 10% партіям у областях, у яких вони наберуть 100 і більше відсотків голосів.

- Таке єднання людей має бути додатково нагороджене – повідомив кандидат – Донецьк завжди голосував відповідально із сто процентною явкою.

http://reportazhyst.com

Автор: (IchBin_James)

Статус: Опытный писатель (257 комментариев)

Подписчиков: 0

5 комментариев
Лучший комментарий
  • klim-ko(klim-ko) - Старожил
    14.10.2012 02:50
    Хватит писать всякую ерунду. Без обид.
    Давайте забудем о шахтере на этом сайте хотя бы в такой великий праздник.

    Дорогие мои друзья, с праздником Покрова Пресвятой Богородицы.
    Добра Вашим семьям.
    • 9
Комментировать