Казнить нельзя помиловать?!?!

Доброго дня!

Зайшов на сайт після вчорашнього матчу. Блогів побільшало. І знову народ поділився на табори. Одні говорять, что винні гравці, інші - тренерський штаб, ще інші - це наша реальність, бо ми нічим не краще Чорногорії.

Що не подобається в багатьох блогах - це слова "дибіли", "дегенерати", "дерьмо" і т.

п. Знаєте, набаго більше хочеться читати і коментувати блоги,  яких відсутні такі слова.

Думаю, що як у більшості спорів, правда десь посередині.

Висловлю свою думку.

1. На рахунок того, що ми нарівні з Чорногорцями. Так - ми не топова збірна, але думаю клас гравців у нас вищий, ніж у тих же чорноговців. Це стосується усіх ліній. Лише у нападі (по номінальних нападниках) по виконавцях за рівнем виконавців віддав би перевагу Чорногорії.

2. Після матчу зі шведами і англійцями на нашому Євро, а потім ще раз з англійцями у відборі до ЧМ-2014, команда сама підняла планку вимог до себе від вболівальників. Були висловлювання гравців, що ми можемо дійсно грати у яісний футбол і перемагати будь-кого. Памятаю, що залишив свій комент під одним таким інтервю (вроді Ротаня): "Головне, щоби ви (гравці) самі в це вірили". Гра з англійцями подарувала надію, а гра з Молдавією і Чорногорією цю надію практично забрала. Навіть не так гра, як результат.

3. Звинуватити когось з гравців за те, що не було бажання у цих двох матчах - не можу. Так само і на рахунок віддачі на полі. Так, присутні помилки. Практично у всіх лініях. Подекуди ці помилки дитячі.  Присутнє нерозуміння між гравцями: пас віддаємо не туди. Пас віддали туди, гравець побіг в іншу зону. До кого питання??? До тренерського штабу. Це вони мають налагоджквати.

4. Думаю, що найгірше виглядав у нас напад. Зозуля??? Думаю, що краще Девіч або Мілевський. Чому? Зозуля багато бігає, багато бореться, але це не якесь троєборство - це футбол. Тут треба голи забивати, реалізовувати шанси. Той же Мілевський, навіть у поганій формі, може на квадратному сантиметрі обіграти двох і віддати зрячий (а головне - нестандартний пас). Селезньов - ще гірше. Його стихія забивати так він забив 3 гол Дніпра у недавньому матчі ЛЄ. Ставив би Девіча і Мілевського. Головні надії - Коноплянка і Ярмоленко не зіграли так, як можуть. Намагання зіграти на власній майстерності приносить більше шкоди, ніж користі.

5. Позитив. Дуже сподобалися трибуни у матчі з молдаванами. Таке враження, що ми грали на Україні. Класно виглядали трибуни в Києві. Молодці вболівальники. Ось тільки "Ганьба" вкінці трохи змазала загальний позитив. Думаю, що цькуванням гравців ми не добємося кращого результату. Думаєте гравці самі не розуміють відповідальності??? Думаю, що "ганьба" більше зашкодить, ніж допоможе.

Автор: (Ruslan5555)

Статус: Наставник (1835 комментариев)

Подписчиков: 0

2 комментария
Комментировать