Деякі думки

 

Мабуть багато з нас були вже готові до того, що вчора Динамо пролетіло б "как фанєра над паріжем". Але фінальний рєзалт, каже про те, що була боротьба (забивало Порто - Динамо зрівнювало, потім знову, потім "не вистачило часу") і дає надію, що через дві неділі буде бій з добрим для нас рєзалтом в кінці матчу.

Так, наші вчора були як ті 11 спартанців, билися, намагалися, хотіли.

Але Порто, як та Барса проти Селтіка, показала, що "хлопці, ми все рівно заб`ємо більше, не тужтіся, ета врєдна". Було таке враження (особисто у мене), що португези грали з дуже великим запасом міцності. Можливо так, невелика кількість дуже загрозливих моментів у наших воріт (яка наприклад була у воріт ПСЖ в другому турі на Драгао) слідувала від доброї гри Динамо, а не від "трошки расхлябаності" противника. Все це гіпотетично, все це тільки здогадки. У кожного свої :-)

Що не сподобалося.

  • не сподобалась гра без контр-нападу як такого. Не було осмислених контр-атак. Були бездумні виноси м`яча, гра на відбій з першої хвилини. Браун - це не таргет мен, нав`язати боротьбу він не в змозі, тому я не розумію таку тактику. Я вважаю, що якщо початкова гра команди моделюється від гри від оборони в конкретному матчі, то гра на контр-атаках - це похідна такої гри. У нас взагалі нема думки на полі, як організовувати ці кляті контр-атаки. Це не хаотичні дії повинні бути. А у нас навіть хаотичними нє папахіваєт. Пєчаль :-(
  • не сподобалась гра в захисті. Дуже багато індивідуальних помилок, неузгодженності, невпевненності, які призводять вже котрий матч проти більш-менш сильного супротивника в купку голів в наші ворота та кучу нервів у фанів перед телевізорами, на стадіоні під час кожної атаки.
  • не сподобалась гра в "заміни" від Міхайліченка. Що це таке? Що це було? Невже Мехмеді, Богданов, Кранчар(та інші) такі кволі і не були готові до матчу, що перші двоє зовсім не з`явилися на полі, а у Ніко сил вистачило тільки на 10 хвилин? Чи Міхайліченко не хотів псувати малюнок гри? Бо все це якось не вяжється з його словами "ми хатєлі пабєдіть". Всі ж ці гравці покупалися з його згоди як спортдіра.

А взагалі, коли нема 2-3 гравців атаки з вибухової швидкістю, з високим індивідуальним технічним рівнем майстерності - грати в той футбол, в який намагається грати Динамо - це моветон.

У нас же нема жодного гравця атаки з вибуховою швидкістю, які можуть втекти і тим самим створити небезпеку хоча б тим, що змусять гравця захисту противника йти на допомогу-підстраховку і тим самим звільняти свою зону і створювати простір для гравця атаки. Навіть в тому клятому Шахтарі вся лінія атаки - це вибухові гравці.

Ось це мабуть і все. По персоналіям не хочу, бо то ще набагато суб`єктивніше ніж оцінка та відчуття від гри в цілому.

 

Успіхів Нам в наступних матчах!

Автор: (slevin..DK)

Статус: Читатель (35 комментариев)

Подписчиков: 0

10 комментариев
Лучший комментарий
  • S P(slevin..DK) - Читатель
    25.10.2012 14:09
    • 2
Комментировать