Футбольні анекдоти

Йде матч, жара градусів під 30, кінчилося пиво мене послали за пивом, поки мене не було нашим забили гол - звідси висновок: воротар не повинен ходити за пивом...

- Ти що зараз робиш?
- Дивлюся футбол вдома, а що?
- Хто грає?
- Наші з німцями.
- Купи що-небудь випити і давай до мене. Моя поїхала до тещі на два дні.

Танька з Валькою вже їдуть!
- Пришли смс-ку, щоб я своїй міг показати.
- Льоха, у мене тітка померла, допоможи поховати, поїхали на 2 дні до Ростова.
- Виїжджаю. 

Гуцульщина.Карпати.Гуцульська родина приймає гостей! Гості: слухайте Вуйку Йване,у вас тут так все файно,і хата велика,і двір,і діти,і кури ,і пес у Вас такий дуже файний,лиш скажіть нам таке.чого у вам на бударі (туалеті) шо стоїт в дворі нема дверей? Вуйко-Гуцул:..Та..а як вам казати,та ще відти ніраз ніхто нічо не крав у мене,та я собі подумав,шо нащо пусто туди двері класти......!

І говорить Золота Рибка старому Гуцулові,Фану "Говерли Ясіня": Вуйку!!!Та у Федерації футболу вже лишився лем один всього суддя,а Ви мене лиш просите і просите!..зроби так аби вони всі поздихали.....!

Тихе карпатське містечко.Біля ресторану- "Колиба"в болоті пяний як гузиця валяється знаменитий футбольний арбітр "Гентеш-Зайтлерян".Біля нього проходить група футболістів в формі ФК "Говерла".---самі ви як свині!!!раптом огризається "Гентеш-Зайтлерян"!--Та чого Ви пане суддя!Ми Вам неказали ні слова!!!..---Зато подумали за мене!!Знаю я Вас "Гуцулів" клятих...!!!!

Автор: (makkim713)

Статус: Читатель (1 комментарий)

Подписчиков: 0

Комментировать