Павел Яковенко вызвал 20 человек на матч с Францией

Павел Яковенко

Головний тренер молодіжної збірної України Павло Яковенко назвав склад гравців, які будуть готуватися до товариського матчу проти французьких однолітків, що відбудеться 13-го листопада у французькому місті Монт-де-Марсан.

Порівняно з останніми спарингами проти датчан та португальців, у складі молодіжки чотири нових гравці. На матч викликаний воротар київського «Динамо» та національної збірної України Максим Коваль, два гравці донецького «Шахтаря» - Жичиков та Ордець, а також нападник дніпропетровського «Дніпра» Євген Бохашвілі.


Матч проти французів − це продовження підготовки молодіжної команди до старту у відбірному циклі Чемпіонату Європи 2015 року. Жеребкування цього турніру відбудеться у січні наступного року.

Нагадаємо, що у двох товариських матчах, які відбулися у жовтні цього року, в активі оновленої української «молодіжки» одна перемога з рахунком 1:0 у матчі проти португальців, а також нічия 0:0 на «Оболонь Арені» проти збірної Данії.

Склад молодіжної збірної України (гравці 1992 р.н. та молодші):

Воротарі: Олексій Шевченко («Металург» Запоріжжя), Артур Денчук («Металіст» Харків), Максим Коваль («Динамо» Київ).

Захисники: Бадрі Акубардія, Антон Братков, Дмитро Рижук, Іван Трубочкін (всі - «Динамо» Київ), Олександр Насонов («Волинь» Луцьк), Іван Ордець, Максим Жичиков (обидва - «Шахтар» Донецьк).

Півзахисники: Руслан Бабенко («Дніпро» Дніпропетровськ), Віталій Буяльський, Віталій Гемега (обидва - «Динамо» Київ), Олександр Нойок («Шахтар» Донецьк), Борис Тащи («Чорноморець» Одеса), Андрій Цуріков («Металург» Запоріжжя).

Нападники: Пилип Будківський («Іллічівець» Маріуполь), Олександр Караваєв (ПФК «Севастополь» Севастополь), Юрій Яковенко («Оболонь» Київ), Євген Бохашвілі («Дніпро» Дніпропетровськ).

 

                                                                                                                                                                                           ffu.org.ua

Автор: (scouter7)

Статус: Старожил (551 комментарий)

Подписчиков: 0

Комментировать