Найочікуваніші трансфери зимового міжсезоння

Кажуть, після 21 грудня 2012 року відбудуться непоправні зміни. Земля буде існувати далі, але навколо все буде іншим. Торкнуться зміни й футболу.

Деякі з цих трансферів будуть шокувати, інші стануть приводом для створення цілої порції нових мемів. Вже 1 січня у ЗМІ почнеться трансферний бум, а ми сьогодні його прогнозуємо.



10. Ібрагімовіч - в "Арсенал".

Нарешті Арсен Венґер, назбиравши грошей на трансферах в попередньому десятиріччі, продовжить контракт з "канонірами", відзначивши його (перепідсинання) укладанням угоди небаченого масштабу. Сума відступних буде шаленою, втім "Арсенал" нарешті викладе всі гроші, заткнувши пельки своїм прихильникам, які нарікають на скупість керівництва. Так, у ПСЖ буде придбано самого Ібру! Пара Златан-Анрі наколотить за січень-лютий більше м'ячів, ніж Крішті з Лео за 2012 рік.

Усім добре відома історія, як 16-річний Ібра приїхав на оглядини в "Арсенал". І все йшло до підписання контракту, однак Златану сказали, що йому потрібно пройти випробування в товариському матчі. Але швед сказав: "Ібра випробувань не проходить". Тож з підписанням довелось відкласти. Тепер Венґер зможе дозволити собі реабілітуватись і придбати супернападника без попереднього випробування.

Єдине, доведеться форму "Арсеналу" на смугасту змінити. Адже Златан так її любить.

9. Туєва хуча гравців "Шахтаря" - в "Іллічівець", "Зорю" та "Севастополь".

Все тече, все змінюється і у фарм-клубах теж потрібно робити чистку. Когось з Маріуполя понижати в класі для допомоги у вирішенні завдань "моряками", а когось відправляти на службу в область, аби ті пробивали Лігу Європи з "іллічами".

8. Девід Бекхем - в "Арсенал".

Зруйнує цієї зими всі стереотипи про себе Арсен Венґер, який, окрім купівлі Ібри за шалені гроші, "підпише" вільного агента, ветерана Бекхема. А поможе Венґеру в цьому друг місьє Арсена - синочок Девіда, який є пристрасним вболівальником "гармашів". З його допомогою це зробити буде цілком реально.



7. Фалькао - в "Дніпро".

Хто не має Фалькао - той не виграє Лігу Європи. Саме такий виклик стоїть перед Ігорем Коломойським.

А чому б і ні? У Дніпропетровську новий стадіон, місце в Лізі чемпіонів майже забезпечено, тренер в команди - зі світовим ім'ям, зарплату дадуть більшу, ніж в "Атлетико". А грати в одному колективі з Лаштувкою, Чеберячком, Мандзюком і Мазухом - честь для будь-якого футболіста.

6. Вілліан - куди-небудь.

Так вже дістали повідомлення про ймовірний перехід лідера атак "Щахтаря", що іноді хочеться, щоб він перейшов абикуди, тільки щоб більше не читати про це в газетах та електронних ЗМІ.

5. Аргентинці - в "Металіст".

Харківські хлопці зовсім "заїлись" і їм потрібна або "встряска" або суттєве оновлення. Тому 99,9%, що взимку вчитимемо нові аргентинські прізвища чергових футбольних дарувань. Не виключено, що деякі з них матимуть прапрабабусь українок і їх натуралізують.

4. Мілевський - в... ахахах.

Артемка, звісно, залишиться в Києві. Ну а на кого нас він залишить? Та й Алієв акурат повертається до столиці. Тож потрібно лиш захворіти ангіною і скрутити трішки в'язи, а там і трансферне вікно закриється, і "Динамо" навіть при всьому бажанні не зможе його "зіпхнути". І ми скажемо: "Єс!".

3. Роналду - в "Динамо".

Навіть коти знають розповідь про те, як Суркіс мало не купив Кріштіану в "Спортінга". Тоді "Динамо" зробило Роналду послугу, давши змогу португальцеві понавигравати трофеїв. Але час прийшов. Влітку "Динамо" підписало Кранчара, за яким стежило 9 років, і ось настав час Крі Ро.



Конфлікти в Мадриді напружують зірку. Наближається старість футбольна і йому, з майже дружиною Іриною Шейк, росіянкою, потрібно щось змінювати у житті. Але так, щоб зміна майже не була відчутною.

А Київ - майже Мадрид. Нічне і гламурне життя тут нічим не гірше. Мілевський покаже клуби, Велозу розкаже, як краще добиратись на метро. Одним словом, комфортабельність на вищому рівні. А ви думали! "Динамо" давно готувало цей трансфер і все продумувало наперед



2. Кополовець - в "Говерлу".

Намолив Міша "Карпатам" прописку в елітному дивізіоні, поміг достатньо і в цьому. Тепер непогано було б хоча б в оренду "сходити" в рідний Ужгород, аби і там хлопцям розповісти, що потрібно робити "перед каждою ігрою", щоби залишитись в УПЛ.

1. Селезньов - в "Шахтар".

Сенсаційний трансфер, безперечно. З приїздом Фалькао у "Дніпро", перспективи Євгена в основі стануть примарними. А ось в "Шахтарі" знову з'явиться нагода себе показати.



"Гірникам", аби підкорювати Лігу чемпіонів необхідний буде ще один результативний форвард, але такий, що знає схеми команди і йому не потрібно буде часу на адаптацію. І Євген - найкращий варіант. Тим більше, що білети на поїзд Дніпропетровськ-Донецьк у нього завжди при собі.

P.S. Текст переповнений петросянізмами. Збіг з ймовірними майбутніми трансферами неможливий або випадковий.

Автор: (timtim)

Статус: Наставник (3132 комментария)

Подписчиков: 0

13 комментариев
Лучший комментарий
Комментировать