Донецький Шахтар придбав суддю

Перед відльотом до Абу-Дабі донецький Шахтар потішив уболівальників черговим гучним трансфером.

Донецький Шахтар придбав суддю

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На пресконференції вболівальникам клубу було представлено новачка. Ним виявився, відомий українським фанам арбітр Віктор Кашшаї. Саме цей арбітр у червні 2012 року на Донбас-Арені провів найважливіший матч у своїй футбольній кар’єрі і допоміг збірній Англії вийти у чвертьфінал ЄВРО-2012.

Керівництво гірників уклало з 37-річним угорцем контракт за системою 2+1. Ціна контракту не розголошується, але як стало відомо з близьких до клубу джерел, трансферна вартість склала 10 мільйонів євро.

- Я вітаю усіх наших  вболівальників з цим чудовим трансфером. – зазначив президент клубу Ринат Ахметов – Ми почали стежити за Віктором ще після матчу Естонія-Ірландія, а після феєрії на Донбас-Арені в роздягалку до нього зайшов наш представник Дамір і запропонував підписати попередній контракт.

Задоволений придбанням і тренер донеччан.

- Ми дуже раді мати гравця такого класу у нас. – не приховував радості Містер – Я вважаю, що пара Срна – Кашшаї впише золоті сторінки в історії клубу.

Сам Віктор Кашшаї повідомив, що дуже вдячний клубу за довіру і ставить перед собою найвищі завдання на наступний сезон: не меньше 30 зарахованих голів у ворота суперників, а також довести середній  показник призначених пенальті  до 2 за гру.

http://reportazhyst.com/donetskyj-shahtar-prydbav-suddyu/

Автор: (IchBin_James)

Статус: Опытный писатель (257 комментариев)

Подписчиков: 0

8 комментариев
Лучший комментарий
Комментировать