На злодію і шапка горить

Сьогодні відбулась передматчева прес-конференція головного тренера шахтаря Луческу перед зустріччю в 1/8 ЛЧ з дортмундською «Борусією». Так як останніми днями ведеться полеміка на рахунок того, вболівати за кротів чи ні, так як це «українська» команда,  звернув увагу на один цікавий факт з вищезгаданої конференції.

 

Запитання: -  Господин Луческу, каково состояние Хюбшмана после перенесенной болезни? Сможет ли завтра играть Ракицкий? Каково состояние других игроков, которые потенциально могли заболеть?

Відповідь:  - Хотел бы поставить точку на вопросе о Ракицком. Слишком много об этом говорится. Такое совпадение: когда играет национальная сборная - всегда с ним что-то происходит. Он - профессионал, очень уважающий национальную сборную, он хочет за нее играть. Поэтому данную тему нужно закрыть.

Як кажуть у нас в народі: «На злодію і шапка горить». У Луческу запитували про стан здоров'я гравця, а у відповідь отримали пояснення на рахунок постійної відсутності граця у збірній - це ПРОСТО співпадіння.

Ось тепер панове самі робіть висновки: по-перше: хто здоровий, а хто хворий (і прямому і в переносному змісті), по-друге, вболівати чи ні за цю «українську» команду.

Автор: (Ruslan5555)

Статус: Наставник (1835 комментариев)

Подписчиков: 0

30 комментариев
Лучший комментарий
  • Артем Биневский(binevsky) - Начинающий писатель
    12.02.2013 15:10
    Если совпадений больше трех - то это уже не совпадения, а тенденция.
    • 10
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии