Андронов "топчет" Шахтер

 

 

 

Відомий тележурналіст висловив власне бачення подальших перспектив гірників в цьогорічній єврокампанії.

Відповідаючи на запитання читачів на своїй інтернет-конференції, російський спортивний телекоментатор Алєксєй Андронов оцінив шанси чемпіонів України в протистоянні з дортмундською «Борусією».

 

 

«Вони просто не вміють грати 90 хвилин - це зрозуміло.Ще однією проблемою для «Шахтаря» є кутові удари суперників, але якраз з цим Луческу, я впевнений, розбереться», - зазначає Андронов. 

«Шахтар» був кращим, ніж я очікував. Але гра Резвана Раца - це клініка, це гравець рівня першого російського дивізіону на сьогодні. І Чигринський заслуговує на таку саму оцінку.Нікуди «Шахтар» не вийде», - резюмував коментатор.

Нагадаємо, в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, який відбувся 13 лютого, донецька команда на домашньому стадіоні зіграла внічию з «Борусією» (2:2). 

Автор: (win)

Статус: Эксперт (10157 комментариев)

Подписчиков: 4

123 комментария
Лучший комментарий
  • Владимир Назаренко(NAZAR72) - Опытный писатель
    17.02.2013 17:53
    Это был ответ Алексея на мой вопрос в его конференции...)))
    Он честно ответил. Не понимаю, почему это вызвало бурю негодования на "оракуле подземелья" - "Терриконе"... Он так считает - это его право. Это его конференция.
    А для дятлов, которые пытаются его оскорблять, сообщаю... И "Террикон", и фансайты "шахтера", в социальных сетях, частенько "перекручивают" его слова, что естественно Алексею не очень нравится.
    И ни на какую работу в "шахтер" он не устраивался (якобы ему отказали) - это очередной "перл" донецких журналистов. А как ниже уже написали, просто разрабатывал программу...
    Ну, дык он и Суркиса консультировал...
    Он симпатизирует "Динамо", но и по отношению к другим клубам ведет себя адекватно.
    • 29
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии