"Справжні" фани

"Динамо" поступилось французам...Як би нам всім цього не хотілось, така реальність! Нічого вже змінити не можна... В кожного вболівальника є особистий погляд на цей матч. І кожен має на це право! Проте навіщо відразу поливати команду брудом і, тим більше суперника? Коли прийшов Блохін, всі масово на сайті дали йому вблівальницький карт-бланш!

Перебудова потрібна, не чекайте миттєвих результатів, тренер все робить правильно, дайте йому час і т.д і т.п...А що зараз? Знову починаються "старі пісні про головне - купка мільйонерів не може забити гол...

Найбільш неприємно було прочитати комент фана про те, що ми не змогли обіграти ср..ну команду, який, чомусь,набрав найбільшу підтримку!!! А ви не забуваєтесь, шановні? Не забуваєтесь про те, що команда тільки починає грати по-новому? Що ми грали проти міцного європейського середняка, який, на відміну від більшості команд з топ-чемпіонатів, не "забив" на турнір? Не забуваєтесь про свої слова  про чудову гру в першому матчі? І ще про багато чого хорошого, сказаного про команду тиждень тому?!!! А що ви хотіли? Євротрофей відразу? 

Це не Блохін не вміє програвати - він, принаймі, намагається тримати удар, і у нього цього потрібно повчитись!!!! 

Брати Клички користуються одним розумним кредо - "Сильний не той, хто не падає, а той, хто вміє піднятись" Їх результати свідчать про те, що не потрібно опускати руки, а тим більше "по-кротячому" поводити себе після таких ситуацій

Або ви з командою, або проти неї - вибір Ваш!

Автор: (pumpik29)

Статус: Читатель (23 комментария)

Подписчиков: 0

9 комментариев
Лучший комментарий
  • Евгений Мяновский(masso92) - Опытный писатель
    22.02.2013 09:13
    та не переживайте так. після першої ж перемоги ці самі люди будуть писати тут, що Блохін - супер тренер, а Динамо - супер команда. поки ще всі на емоціях.
    • 4
Комментировать