Не гасіть світло в кінці тунелю

      Написати цей блог наштовхнув найкращий комент до статті на сайті «Динамо» уступило «Бордо» и завершило выступление в Лиге Европы». Вболівальник назвав команду «Дебілами». Не розумію, чому комент взагалі не видалили.

    Давайте про основне.

 

Виходячи з розвитку подій у двох матчів, «Динамо» повинно було проходити таке «Бордо» - «беззубий автобус», який практично не мав гольових моментів, а забив два голи: у Києві - «шальний» гол, а у Франції - наші самі його привезли. Ось і все. Але, шановні вболівальники, емоції є у всіх, але не потрібно свою команду називати «дебілами». Так, є запитання до багатьох гравців.

     Перший, хто знову неприємно здивував - Тарас Михалик. Надійності у його діях практично не залишилось. Постійні обрізки, невпевнена гра «на винос», добре що Хачеріді його страхував, а хто могли б пропустити і більше. Величезні проблеми з розгоном атаки, перетримує м'яч. Як на мене, сама слабша ланка в команді.

    Що діється з Гусєвим - незрозуміло. Десь поділась його швидкість у прийнятті рішень, впевненість у собі. Знову не використовує моменти, перекладає м'яч з ноги на ногу, замість удару по воротах. Піймав себе на думці, що, можливо, проблема Гусєва в тому, що не починає гру в стартовому складі. Можливо йому потрібно це для впевненості.

    У Ярмоленка «свинцеві ноги», і також пропала впевненість (а, можливо, і не з'явилась ще з минулого року) при обіграшах, перетримує м'яч: є можливість пробити - йде в непотрібний обіграш.

    Що Мехмеді, що Браун - змін у цьому матчі не побачив. Якщо кволість Брауна можна списати на Кубок Африки, то кволість Мехмеді не має на що списати.

    Аруна, Аруна.... Двояке враження від його гри. З однієї сторони, взривний, приймає нестандартні рішення, а другої сторони - в деяких моментах його паси розуміє напевно лише він сам. Знову «поре моменти». На місці Блохіна, заставив б його 100 раз пробивати головою з 2 метрів по воротах.

   Вибачте за каламбур, але складається враження, що Кранчар ніяк не може повернути собі справжнього «Кранчара». Можливо вартувало поставити на матч Гармаша.

    Ці дві гри показала проблеми «Динамо» на сьогодні: залишилась проблема гри з «автобусом»; повільний перехід з оборони в атаку, а швидкий перехід від оборони в атаку завжди був візитною карточкою «Динамо»; проблеми зі стандартами: що при виконанні суперником, що при виконанні своїх; команді потрібен центральний захисник. Тарас не те, що не дотягує до рівня, а взагалі не тяне на цей рівень; команді потрібен нападник.

    Про приємне. Команда витримує весь матч з швидкому темпі. З'яилась думка, бажання, ідеї - з'явились гра. З грою прийде і результат. Приємно дивує Віда і Тайво. Думаю ця пара захисників буде основною у сезоні.

   І, основне. Не вимагайте змін «вже і зараз». Фрази на кшталт «нічого не помінялось», «не бачу змін», «Блохін - не тренер», «всіх з моста у воду», побережіть хоча б до літа. Розумію, що футбол не терпить понять що було б, якби, але задайтесь запитанням, щоб ви сказали, коли б у Києві Гусєв реалізував пеналь, Ярмоленко попав практично у пусті ворота з 3-х метрів, а Аруна не пробив би у перекладену, а на 2 сантиметри нижче. Така ж ситуація у Франції, де мали б забивати той же Гусєв, Ярмоленко, Кранчар, Аруна.... Що Блохіну треба було самому забивати??? Думаю реакція після матчу була б кардинально протилежна. Хочете знову змін, а далі що? Знову нові гравці, продаж старих гравців...

    Потерпіть панове, потерпіть. З'явилось світло в кінці тунелю. Не гасіть його самі.

Автор: (Ruslan5555)

Статус: Наставник (1835 комментариев)

Подписчиков: 0

11 комментариев
Лучший комментарий
  • Руслан Тимчишин(Ruslan5555) - Наставник
    22.02.2013 10:32
    • 2
Комментировать