Перспективні українці, які так і не заграли у топ командах

1.Олександр Гладкий 

В сезоні 2006-2007 виступаючи за ФК Харків став найкращим бомбардиром чемпіонату України, чим і привернув до себе увагу селекціонерів провідних клубів.Перейшовши в 2007 році в Шахтар, Олександр так і не зміг закріпитися в основі і вийти на той рівень, який йому пророкували експерти (82 гри, 27 голів).

 

В результаті,контракт талановитого українця викупив Дніпропетровський Дніпро, але там справи гравця пішли ще гірше (23 гри, 2 голи).Нині 25-річний гравець виступає за Карпати, і будемо сподіватись, що там він нарешті розкриє свій талант і стане гравцем збірної

Фото Александр ГЛАДКИЙ: "Мы показали свою силу". "Таврия" - "Карпаты" - 0:2. 19 тур

2.Сергій кравченко.

Вихованець донецької школи футболу, який у 2005 році перейшов у Ворсклу.Після цього кар’єра 22-річного гравця пішла на спалах. Він швидко закріпився у основному складі команди і в сезоні 2007 - 2008 років став лідером полтавчан. У 2009 році контракт футболіста викупило київське Динамо, де Сергій не витримав конкуренції, і посів місце на лаві запасних. З 2010 року виступає зі змінним успіхом за Дніпро. Отож перейшовши із ворскли до Динамо Сергій втратив ігрову практику, місце в збірній країни і , напевно, свою кар’єру.

3. Олексій Антонов.

Вихованець Дніпропетровського Дніпра, який після закінчення академії змінив багато клубів. Він грав за Кубань, Металіст, Зорю, але розкрити свій талант та звернути увагу селекціонерів зміг лише в Маріуполі. Виступаючи за Іллічівець, Олексій став лідером команди, і в 2011 році перейшов у Дніпро. У дніпрі для Олексія все складалося добре. Два дублі поспіль у перших турах чемпіонату України змусили Олега Блохіна викликати виконавця до складу збірної, на матч проти Швеціїї. Але ейфорія згодом минула, і форвард посів місце на лаві запасних, а потім і зовсім переїхав до Кривого Рогу на правах оренди. Можливо там він зможе набрати форму і знову отримає шанс показати себе у топ клубі.

Ну а далі пропоную продовжити цей список Вам, дорогі читачі

Автор: (vitaliafan)

Статус: Читатель (4 комментария)

Подписчиков: 0

24 комментария
Лучший комментарий
  • Саша(Alexandr_SP) - Эксперт
    09.03.2013 16:29
    Константин Кравченко, Денис Олейник, Дмитрий Лепа.
    • 16
Комментировать