Поляки продовжують вірити

Польський журнал "Пілка ножна" проаналізував шанси чотирьох збірних після п'ятничних матчів відбору до чемпіонату світу.

"Після поразки від України постараємося вжитися в образ адвоката диявола і проаналізувати шанси нашої збірної на здобуття путівки до Бразилії, – пишуть польські журналісти. – Якщо подивитися на календар і турнірну таблицю, то не все видається настільки фатальним.

Мусимо взяти максимум очок у чотирьох найближчих матчах з Сан-Марино (двічі), з Молдавією на виїзді й Чорногорією вдома. Якщо матимемо 17 очок, то спокійно готуватимемося до вирішальних матчів в Лондоні й Києві. Натомість Україна  в чотирьох найближчих матчах напевно здолає лише Молдову й Сан-Марино. Результати домашнього матчу із Англією та виїзного з Чорногорією передбачити важко".

"Чорногорці мають дуже важкий календар. Спочатку грають з Англією й Україною вдома, а потім з Польщею і знову з Англією на виїзді. При доброму розкладі з Англією не здобудуть жодного пункту, а з Україною і Польщею – 1 або 2".

Поляки згодні вболівати за Англію в усіх матчах окрім власного.

"Не маємо чого лукавити: перемога Англії над Чорногорією й Україною буде нам на руку. Якщо так станеться, то восени знову можемо мати вирішальні матчі, а наші вболівальники знову з надією засядуть перед телевізором. Зрештою, мусимо в щось вірити", – пише видання.
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/sport/_polyaki-prodovzhuyut-mriyati-pro-braziliyu/489112">Gazeta.ua</a>

Автор: (yurekk)

Статус: Начинающий писатель (115 комментариев)

Подписчиков: 0

2 комментария
Лучший комментарий
  • D T(D.T.) - Опытный писатель
    26.03.2013 09:25
    • 2
Комментировать