З’явились емоції – це добре.

 

Емоції з'явились під час перегляду матчів «Динамо», значить пацієнт живий, дуже живий, «живчик» такий собі.

Команда починає набирати обороти, і хто цього не бачить - сліпий. До ідеалу ще далеко, але прогрес відчутний. Прогрес в бажанні, яке, подекуди, переливає за край (Гармаш, Ярмоленко), і старожилам (Гусеву) приходиться гасити це надмірне бажання, яке може бути лишнім, навіть шкідливим (наочний приклад з Хачеріді).

Команда витримує фізично весь матч в швидкому темпі, а не 60 хв., а далі - пішки. Командний пресинг видно неозброєним оком (так запресували Кучера, що той взагалі втратив орієнтацію на полі, а потім Хюбшмана - той взагалі віддав пас нашим), хоча не всі цей пресинг підтримують, що, подекуди його нівелює.

Як наслідок, давно не бачив такого переляканого Луческу і Спиридона; про те, що Срна на полі, стало відомо аж на 30 хв.; Кучера і Хюбшмана так вимотали як фізично, так і психологічно, що вони втрачали м'яча в простих ситуаціях.

Думаю, що Годулян справився з суддівством. Хоча Годулян міг таки "побачити", що Ярмоленко «проситься в гру», і четвертий арбітр міг активно в цьому допомогти арбітру, - для чого ж тоді їм (арбітрам) засунули в вуха ці мікрофони. А може вони радіо слухають?:))) Не був принципово-послідовний Годулян з трактуванням в інших моментах, але це дійсно не вплинуло на результат.

Єх...Браун, забий ти в пусті ворота..., а потім попади головою після пасу Мігеля, точно настрій вчора, сьогодні і завтра був би інший. Можливо, варто Лукаса все-таки пробувати. А то скоро літо, закінчення оренди, а шанс коли давати ?

А взагалі то, після вчорашнього матчу впевнений, що друге місце цього року від «Динамо» нікуди не подінеться.

І на кінець, фан-сектор - ви супер!

Дякую за гру, «Динамо»!

Автор: (Ruslan5555)

Статус: Наставник (1835 комментариев)

Подписчиков: 0

5 комментариев
Лучший комментарий
  • Руслан Тимчишин(Ruslan5555) - Наставник
    08.04.2013 09:25
    • 4
Комментировать