Браво, "Металiст" , браво Мирон Богданович

Я вболiваю за "Динамо" все свое свiдоме життя, але сьогднi я хочу привiтати Харкiв з заслуженою перемогою , я пiдкреслюю ЗАСЛУЖЕНОЮ. Вони повиннi були вигравати у нас друге мiсце ще рiк чи два назад, а виграли тiльки зараз, а чому? Да тому що зумiли зробити висновки зi своiх помилок, а ми нi.

На сьгоднiшнiй день наш рiвень - це Лiга Эвропи. Це доводять i нашi виступи за останнi рокiв 5, як мiнiмум, i рiвень гри "Динамо" , це визнав наш президент, да i "Металiст" , врештi-решт, довiв це своэю грою та результатом. А сьогоднi це повиннi зробити i ми - вболiвальники.

Ми всi включаючи гравцiв та тренерiв команди повиннi визнати мiсце Харкова у Лiзi Чемпiонiв заслуженим, а не кричати на все горло, що нас засудили i задавили данэцкiэ. Iнколи треба зробити крок назад для того щоб потiм була можливiсть зробити два вперед.

Я вiтаю ФК "Метелiст" з найбiльшим досягненням за всi роки iснування. Але продовжую вболiвати та вiрити в нашу команду та Блохiна О.В.

Автор: (yarikozzz)

Статус: Начинающий писатель (144 комментария)

Подписчиков: 0

8 комментариев
Лучший комментарий
  • Богдан Львович(yarikozzz) - Начинающий писатель
    19.05.2013 22:49
    Ви хочет сказати, що якщо менi не соромно за те що я вболiваю за Динамо, то я лукавлю??? Достойно програвати теж потрiбно вмiти.
    Чи ви вважаэте що Динамо награло на Лiгу чемпiонiв?
    • 3
Комментировать