Наболіло! (про "вболівальників")

Слава Україні, шановні вболівальники, глори, вороги Динамо Київ. Ви запитаєте: "Чому я так звертаюсь до вас?" Та відповідь же ж дуже проста, її бачить навіть сліпець! Погляньте на себе, як ви ведете себе коли Динамо зазнає поразки у важливому чи "другорядному" матчі.

Та годі про це, я трохи втік від тієї теми, яку хотів донести до ваших вух.

 

 

 

Я не люблю писати, якщо мене щось чи хтось "зачепить за живе", тоді я висловлюю свою думку на показ більшості у формі блогу. 

Ось і ми посіли передбачуване третє місце у чемпіонаті. Так нам це здається жахливою правдою, адже наш величний клуб, дуже давно не посідав нище другого місця. А чому ж це ми його посіли, хто у цьому винуватий, чия вина тут найбільша???

Так, відразу після матчу у Сімферополі почали, "майже", всі жалітись на "донецьку банду" та що при владі. Почали писати, що винні всі гравці, які не мають жаги до перемоги, не мають бажання грати. Про те, що Олег Володимирович добрий мотиватор, а не тренер.

Колись, хтось мудрий сказав один дуже розумний вислів: "Проблеми потрібно шукати у собі, а потім в інших!" Я це кажу для того, щоб сказати вам, що у цьому програші (чемпіонату) і є частина нашої провини.

Як тільки команда не показує тей результат, ту красиву гру, яку від неї чекають, всі  зі всіх сторін кричать, що потрібно міняти тренера, керівництво, власника. А коли у клубі міняють тренера, то перших дві-три гри всі "терплять", і коли вони не бачать "покращень", то знову, у все горло репетують, "міняй, руйнуй, будуй все з нуля!"

Ось уже кілька років міняємо ми тренерів немов перчатки. Надіваємо спочатку вихованців Великого Валерія Васильовича, одягаємо іноземних, закордонних тренерів, одіваємо ті ж перчатки у друге, бо перше їх одягнення було трохи вдалим, а толку з того нуль!

Після звільнення Юрія Павловича, Ігор Михайлович запрошує гравця, не вихованця, а гравця, який грав під керівництвом Валерія Васильовича - Олега Володимировича. Так, у нашого тренера були проблеми зі здоров"ям. Він не зміг повноцінно працювати із командою. Ну, але ви скажете, що були збори і можна було щось зробити. Так були, але "Москва не відразу будувалася!" Навіть, тренер казав, що на цих зборах було більше фізичних навантажень, ніж тактичної частини.

Частина вболівальників приходять на стадіон. щоб полускати насіння і відпочити після важкого тижня; частина, щоб підтримати якусь акцію чи побитись із іншими фанатами. А мало хто приходить, щоб підтримувати команду у скрутну хвилину, повболівати за неї. На мене зараз налетять наші ультрас і будуть казати, що вони завжди підтримують Динамо. Алея нещодавно побачив акцію протесту проти УЄФА, так прикро, що нам заборонили з"являтись на першому матчі ЛЧ чи ЛЄ. Але в чому тут винна команда??? Чому не підтримувати її у важливий момент, не дивитись на їхню гру??! Ми самі заганяємо у цю безодню нашу команду.

Але є ще шанс все виправити! Набратися терпіння, зціпити зуби і вболівати за наш славетний і величний клуб Динамо Київ.

З повагою Ігор. 

21.05.2013

Автор: (Ljuiss)

Статус: Опытный писатель (394 комментария)

Подписчиков: 2

Комментировать