Бетао стане гравцем "Ботафого"?

champion.com.ua
Бразильський сайт inter повідомляє, що в трансферному списку, представленому керівництву "Ботафого" новим тренером Естеваном Соаресом, значиться ім'я захисника київського "Динамо" Бетао. Переговори про оренду просуваються успішно, і, можливо, уже на цьому тижні сторони вдарять по руках, інформує dynamomania.com.

Про це ж повідомляє у своєму блозі заступник головного редактора Jornal do tarde, відомий спортивний журналіст Робсон Мореллі. За його словами, йдуть переговори про суму оренди. "Динамо" хоче 300 тисяч доларів за рік оренди, "Ботафого" намагається зменшити цю суму.

Сам же Бетао нібито погодився на дворазове зниження зарплати в порівнянні з українським рівнем, оскільки хоче знаходитися поруч із дружиною, що збирається народити в Бразилії.

Автор: (lytsk)

Статус: Начинающий писатель (166 комментариев)

Подписчиков: 0

9 комментариев
Лучший комментарий
  • Максим Каминский(StaleWar) - Наставник
    26.08.2009 09:25
    Не верю, что уйдет в этом году. А дальше будет видно. Все динамовские бразильцы с завидным постоянстом находят кучу причин, чтобы уйти из клуба - дети, жена, ностальгия по родине, еще какая-то херня. Если так, то пусть катятся в страну диких обезьян.
    • 2
Комментировать