Захисникам одруженого

Темы:
Обо всем

Прочитавши сьогодні два блоги на захист Девіча і не зміг втриматись дати відповідь на них:

Ось, що сказав Григорій Суркіс: "Для мене стало великим сюрпризом, що Девіч не зіграє проти Чорногорії. Він міг допомогти нашій команді, перебуваючи в такій хорошій формі, в якій він був в кінцівці сезону", - сказав він.

"Будь-який нормальний українець не дозволив би собі одружитися в цей день. Це дуже важлива гра для нашої збірної і нашої країни", - заявив Григорій Суркіс в ефірі телеканалу "Інтер".

Вкотре переконуюсь, що праві були люди, які критикували залучення цього футболіста під знамена збірної. Для нього цей виклик був потрібен виключно з фінансової точки зору: показати себе на рівні збірних і дорожче продатись. Підтвердження цьому є перехід до кротів, де у нього нічого не вийшло і повернення назад до Металіста.

 

З'являють два блоги на сайті Шуріка, щоби переконати нас у зворотньому: Суркіс не мав права так говорити, Девіч був травмований, торт спортиться...

Хотілось би дати відповідь чим дописувачам:

1. Суркіс публічна людина і досить розважлива, а тому не маючи достатніх аргументів, ніколи б так не вчинив.

2. Що зробив такого для збірної Девіч, а що зробив Суркіс?  Євро-2012 без Суркіса у нас би не було і це визнали в Європі.

3. Навіть, якщо припустити, що у Девіча була мікротравма, він все одно мав бути разом з командою - на то вона і КОМАНДА. А то виявляється, що лише у в'ю можна базікати про важливість виклику до лав збірної. Гру не перенесеш через весілля, а от весілля можна було б перенести - не така вже бідна він людина, щоб не могла собі це дозволити. Адже це була вирішальна гра у сезоні, якщо не у всьому відборі, враховуючи турнірне становище.

А ось відповідь від Маркевича на слова Суркіса: «Пусть Григорий Михайлович не лезет туда, куда не надо», - сказав Мирон Богданович. Да, диплатично... Хоча цього слід було чекати в світлі останніх подій....

Автор: (Ruslan5555)

Статус: Наставник (1835 комментариев)

Подписчиков: 0

135 комментариев
Лучший комментарий
  • Вітя Не знаю(ProFFesor) - Эксперт
    09.06.2013 17:56
    Мирон Маркевич недостатньо "захворів" культурністю Львова, але напрочуд швидко завоїв харківське хамство
    • 31
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии